Äntligen, nu kan drömjobbet bli ditt!
1 av 4
Äntligen, nu kan drömjobbet bli ditt! - Foto: Nordisk film / TT BILD
Sexleksaker i mängder kan du säkert få testa om du har tur.
2 av 4
Sexleksaker i mängder kan du säkert få testa om du har tur. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Om du tycker att Liberalernas nya logga är fin, så kanske den här nya dildon från Oliver&Eva; kan falla dig i smaken?
3 av 4
Om du tycker att Liberalernas nya logga är fin, så kanske den här nya dildon från Oliver&Eva; kan falla dig i smaken?
Förhoppningsvis behöver du inte prova den här flera kilo tunga pjäsen, som bara råkar bära samma namn som årets maskot i fotbolls-EM.
4 av 4
Förhoppningsvis behöver du inte prova den här flera kilo tunga pjäsen, som bara råkar bära samma namn som årets maskot i fotbolls-EM.

Nu kan du söka drömjobbet – som professionell klittrare

Är du också så grym på att onanera att du önskar du kunde få skryta om det på ditt CV? Nu kan din dröm bli sann.


Den danska sexmässan Erotic World söker just nu på Facebook efter testpersoner som kan vara med och testa nya sexleksaker och sexkurser.

I jobbannonsen står det:

"Vi kan se att det finns många åsikter kring hur en bra dildo ska vara och vilken betydelse storleken har. Vi söker ett antal personer som kommer att vara testare av olika produkter och sedan göra en kort beskrivning av upplevelsen."

Bildkälla

Från början var tanken att de skulle använda sig av 3-5 testpersoner, men det har nu utökats till 9-15 försökskaniner som kommer att delas upp i tre olika kategorier.

Den ena gruppen kommer att testa produkter som exempelvis dildos, sexiga kläder och bondageredskap. Den andra gruppen kommer att få testa olika sexklubbar, där bland annat tantrasex, striptease och swinging pågår. Den tredje gruppen kommer att få testa mer teoretiska kurser som orgasmkurser och sexterapi.

Bildkälla

Jobbet är tyvärr obetalt, men Erotic World står för alla kostnader och om du testar fysiska produkter får du behålla dem som tack.

Bildkälla

Jobbannonsen delades av mer än 200 000 personer på Facebook under bara ett dygn.

– Vi förväntade oss att få 100 ansökningar, men nu är vi uppe i nästan 1 000, det är galet fett. Vi är positivt överraskade, säger Dennis Mills från Erotic World till danska Metro.

Bildkälla

Han är ansvarig för valet av testpersoner och säger att ingen är tvungen att testa något, självklart kan en säga nej. Dennis säger också att det går utmärkt att vara testperson även om du har läs- eller skrivsvårigheter.

– Efter varje testtillfälle måste försökskaninen berätta för Erotic World om sina erfarenheter. Antingen genom att skriva en recension, men det går också utmärkt att filma sin bedömning, säger Dennis Mills.

Bildkälla

Om du deppar över att du inte lyckas ro det här jobbet i land, så kan vi kanske trösta dig med att det finns en hoverboard med inbyggd dildo. Ja, det är faktiskt sant! Det finns också ett grymt mobilskal som förvandlar din mobil till en vibrerande dildo, den måste du kolla in.

Fotnot: Annonsen är nu borttagen från Facebook, gissningsvis på grund av det stora antalet sökanden.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här ditt drömjobb?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

1 timme sedan
45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement. Av bussens 46 passagerare överlevde bara en åttaårig flicka.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

1 timme sedan
Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

1 timme sedan
En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.