Liz mobbades för sitt val av klänning till bröllopet – var "för sexig"

Liz kände sig hur snygg som helst i sin klänning, men tydligen ansåg flera andra bröllopsgäster att hennes klänning var opassande.


När det kommer till bröllop finns det några do's and dont's som de flesta känner till. Exempelvis är en oskriven regel att du inte bör klä dig i vitt, eftersom det är brudens färg för dagen. Du borde nog också avstå från att gå i dina sunkigaste mjukisar. Utöver dessa regler är det egentligen bara att köra.

Någon som däremot inte fick klä sig som hon ville, enligt andra bröllopsgäster är Liz Krueger. Fitnessinstagrammaren Liz hade blivit inbjuden att följa med en vän på ett bröllop eftersom vännens "plus en" inte kunde följa med.

Liz tackade ja och tänkte att det skulle bli väldigt roligt att gå på bröllopet. Dagen till ära valde hon en kroppsnära, persikofärgad klänning. Hon kände sig både snygg och bekväm berättar hon för Yahoo.

Men väl på bröllopet började vissa kvinnor kommentera Liz klänning eftersom de tyckte att den var opassande. En kvinna ska bland annat ha sagt att hon "skämdes" för Liz klänning medan andra bara ska ha skrattat.

– Vissa kvinnor var rent ut sagt oförskämda och kom fram till mig och slog till mig på rumpan utan min tillåtelse. Sedan spillde en en hel öl över min arm, bland många andra akter av snällhet under kvällen, skriver Liz i ett inlägg på Instagram.

Liz försökte skratta bort de andra kvinnornas kommentarer, men hon kände sig otroligt förnedrad och utpekad säger hon till Yahoo. Det hela slutade med att hon ringde sin man för att be honom komma och hämta henne tidigt från bröllopet.

I Liz instagraminlägg skriver hon hashtaggen "vuxna är också mobbare" för att påminna alla vuxna om att det inte är okej att vara elak eller dömande mot någon för vad den väljer att klä sig i.

– Jag hoppas min situation kan hjälpa någon annan och låta andra kvinnor veta att det inte är okej att trycka ner eller trakassera varandra, säger hon till Yahoo.

Tyckte du den här artikeln var intressant så borde du kolla in Ariel Winters examensklänning som också fick en massa hat, eller en kvinna vars kläder fattade eld när hon satt på balkongen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du Liz klänning är för sexig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.