Mannens iPhone-skal som såg ut som en pistol – då gjorde polisen det här

Ingen förstår riktigt hur den här mannen tänkte när han gick in på flygplatsen med det här iPhone-skalet.


Det här kan nog vara ett av de "farligaste" iPhone-skalen genom tiderna, eller hur?

Den här killen hade nämligen ett skal till sin telefon som såg exakt ut som en pistol. Och inte bara det, han hade med sig telefonen i bakfickan när han gick in på flygplatsen, skriver Metro UK.

Även om det bara var en telefon kan man verkligen förstå oron hos de som såg skalet skicka ut lite i bakfickan. Mannen, som skalet tillhörde, hade tur att han inte omringades av ett SWAT-team på Stansted flygplats nära London.

En polis publicerade sedan bilder på både mannens bakficka och på iPhone-skalet och skrev: att ha med sig det här föremålet till en flygplats betyder att det är mindre troligt kommer du hinner med ditt plan, skriver Metro UK.

Om mannen han med sitt flyg vet man fortfarande inte men han kommer nog garanterat att tänka till när det kommer till skal för telefonen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.