Den här kvinnan åkte på smekmånad – och tog de ledsnaste semesterfotona någonsin

Huma Mobin skulle rest på smekmånad med sin make, men när han inte kunde följa med tog hon de mest tragiska – och komiska – fotoalbumet någonsin.


När Huma Mobin och hennes man Arsalaan Sever Butt, som bor i Pakistan, planerade sin andra smekmånad var valet enkelt, de skulle åka till Grekland.

Men när den stora dagen äntligen kom hade Arsalaan fortfarande inte fått sitt visum. Huma tänkte först ställa in hela resan eftersom Arsalaan inte kunde följa med. Men allt var redan betalt så hon bestämde sig för att åka ändå, utan sin make.

Istället reste hon med sina svärföräldrar, men hon såg till att föreviga hela resan på ett sätt som skulle visa Arsalaan hur mycket hon saknade honom. Och den första bilden visar helt klart detta kan vi väl säga.

Bildkälla: Facebook

Texten till bilden lyder: "Jag grät på min svärmors axel hela första natten, men hon sa åt mig att försöka göra det bästa av resan"

Vilket hon gjorde, men på sitt eget sätt. Vid varje resmål paret planerat in poserade Huma som hon skulle gjort om Arsalaan var där. Vid poolen, vid havet, framför tempel, på marknader, överallt saknade hon honom.

Även om resan kanske inte blev så trevlig som den kunde ha blivit för Huma så måste vi dock säga att om det här inte är bevis på äkta kärlek så vet vi inte vad som är.

Och nu har hennes tragikomiska fotoalbum på Facebook blivit en viral succé, som bland annat uppmärksammats av Buzzfeed.

Du kan se hela Humas resealbum i bildspelet här ovanför.

Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har också tidigare skrivit om Andreas som tog bilder under sin föräldraledighet, vilket gick lite över styr kan man väl säga.

/
/
/
/
Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du rest utomlands med en partner någon gång?
Tack för din röst!