Enorm "alien-stad" hittad på havsbotten – men vad är det egentligen?

En UFO-bloggare säger sig ha upptäckt en gigantisk alien-bas utanför Mexikos kust. Och nu vill han att platsen undersöks av forskare.


Utanför Mexikos kust kan man se mystiska former på havsbotten – om man tittar noga i Google Earth. Det ser ut som upphöjningar eller diken som sträcker sig flera mil i nästa helt raka linjer, rapporterar Mirror.

Enligt en bloggpost på UFO-bloggen "ufosightingsdaily" ligger strukturerna 72 kilometer väster om Mexikos kust. De ska vara 125 kilometer långa och 38 kilometer breda.

Tidigare har en video som visar platsen postats på Youtube av användaren "Mexico Geek". Videon börjar med att man ser en bild av jorden i Google Earth, för att sedan zooma in på Kaliforniaviken, där man kan se de mystiska formerna på bottnen.

En person kommenterar videon med: "Chansen att det här är en struktur gjord av intellektuella varelser... Jag skulle säga 100%."

En annan skriver att platsen borde "utforskas med undervattensdrönare". De föreslår nu att en expedition till staden borde finansieras av exempelvis National Geographic, Discovery Channel eller History Channel skriver Mirror.

Se den mystiska videon här under.


Gillar du UFO:s? Då kanske du skulle gilla den här artikeln om när NASA fångade ett UFO på film.

Ufo
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du det är en alien-stad?
Tack för din röst!