​De här männen har matchande tatueringar – anledningen bakom är så fin

De här tre männen gjorde en fantastiskt fin hyllning till sin kompis.


Att tatuera in namn och ha matchande tatueringar är något som folk överlag brukar vara en aning försiktiga med. Och om det händer, så är det inte alltid i ett nyktert tillstånd.

De här tre männen, Garth, Andy och Mike, har i alla fall allihop likadana tatueringar.

Det är Garth, från Seattle, som berättar om det livsförändrande telefonsamtalet som ligger till grund för deras tatueringar, skriver The Sun.

Det var en natt 2010 som han via ett telefonsamtal får veta att hans bästa kompis Mike hade blivit knivhuggen i Los Angeles.

Mike försökte stoppa en man som försökte stjäla från en tjej i hans sällskap. Han blev då knivhuggen.

Väl på sjukhuset fick Mike veta att hans ena njure och en del av hans tjocktarm hade punkterats, och därför var båda tvungna att tas bort akut.

Det enda Garth kunde tänka på under samtalet var att hans kompis höll på att dö.

Så när Garth fick höra om olyckan tog han med Andy och flög till Los Angeles. De bestämde sig då även visa Mike hur mycket han betyder för dem.

“Tänk er att se er bästa kompis, ett dussin maskiner håller honom vid liv när han är som mest sårbar.” skriver Garth på Twitter.

“Efter tjugo minuter eller så var Mike inte så groggy, så Andy och jag kollade på varandra, nekade och sa ‘Mike, vi har något att visa dig’”

Det var då Garth och Andy lyfte upp tröjorna och visade de svarta tatueringarna i form av semikolon som hade placerats på samma plats som Mike hade knivhuggits.

Fyra år senare anslöt sig Mike till “semikolon-gänget” och gjorde en likadan, skriver The Sun.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Moa som tillägnade en fylletatuering ingen annan än Håkan Hellström och Rebecka som tatuerade in GT i pannan – men det är inte som du tror.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

1 timme sedan
En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

1 timme sedan
Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Polisen i Härnösand rapporterar om brand

1 timme sedan
"Härnösand, larm om brand i byggnad i centrum.", skriver polisen på sin hemsida.