Constance bild raderades från Facebook – här är hennes grymma svar

Den populära bloggaren fick en bild som visade mycket hud borttagen från Facebook. Här är hennes briljanta svar.


Facebooks märkliga trivselregler har knappast undgått någon. Att kvinnors bröstvårtor censureras, medan personer som tolkas som män tillåts flexa hejdlöst barbröstat på sina profilbilder, är ett känt faktum.

Senast i raden att trilla dit för märkliga censurregler, är populära australiensiska bloggaren Constance Hall, enligt Metro UK.

Constance är känd för sina uppriktiga inlägg om feminism, mammalivet och kroppspositiva inställning.


Under förra veckan publicerade hon en status på Facebook, där hon har över 820 000 som följer henne. I inlägget berättade hon om att hon hade fått en bild borttagen från sajten. Hon skriver:

"Facebook tog bort en bild föreställande min fantastiska, kurviga och bekväma kropp häromnatten. Det enda tänkbara skälet till det verkar i mina ögon vara att någon är avundsjuk på min #mammakropp."


Inlägget har gillats av nästan 100 000 personer och delats tusentals gånger.

Så vad var det egentligen för fel på bilden som Constance la upp och sen fick borttagen?

Bilden visade henne tillsammans med sin sjuåriga dotter, som vid tillfället hade bar överkropp som vilket barn som helst i den åldern.

Constance kommentar till det hela i kommentarsfältet är "hon har precis fyllt 7 år! Hon är inte ens en tonåring, hon är ett barn! Och hon bar dessutom shorts!"


I bildspelet här ovan kan du ta del av några av de fantastiska härligt bjussiga bilder som Constance har lagt upp på sig själv i helt vardagliga situationer, som exempelvis under flera olika morgontoalettbesök.

Någon annan som hade ett grymt svar på tal var Karen, som fick ta en hel del skit för bilderna på hennes bröst med en alldeles speciell utsmyckning.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Facebook ha lite mer avslappnade regler?
Tack för din röst!