Steve blev minst sagt inte glad när han kom hem och såg lappen som han lämnat till sig själv.
Steve blev minst sagt inte glad när han kom hem och såg lappen som han lämnat till sig själv. - Foto: Giphy/Twitter

Steve kom hem full – och började bråka med sig själv

Det är lätt hänt att man kan bli lite osams på fyllan om det vill sig illa, men Steve tog det nog ett steg längre.


Steven Davidson från Australien verkar ganska schyst mot sig själv i de flesta fall. Den här lappen som han lämnat till sitt fulla jag tyder lite på det, men något gick ändå helt snett eftersom det verkar som om Steves fylla jag inte alls är en lika reko kille.

Steve lämnade nämligen en snäll lapp till sitt fulla jag inför hemkomsten efter utekvällen. På lappen stod:

"Till fulla Steve

Snälla drick den här vattenflaskan innan du går och lägger dig, sedan kan du äta kycklingvingarna i kylen. Bakfulla Steve kommer tacka dig.

Från nyktra Steve"

Bildkälla: Twitter

Vad nyktra Steve nog inte räknat med var det faktum att kalasfulla Steve inte alls gillade att bli tillsagd vad han skulle göra och inte göra.

Vilket urartade i det här meddelandet till fulla nyktra Steve.

Bildkälla: Twitter

Den lilla "konversationen" delades sedan på Twitter av en av Steves vänninor och blev snabbt viral. Brittiska The Mirror pratade med Steve om det lite ovanliga samtalet.

– Jag skrev lappen med tanken att det skulle kunna lindra min baksmälla, eftersom jag nu är på fel sida om 30 så blir de bara värre och håller i sig längre, säger han till tidningen.

Det här var Steves första försöka att prata med sitt fulla jag, vi får se om han vågar sig på det efter den där utskällningen. Men han medger också att han är känd för att prata med sig själv på fyllan.

– Jag är väldigt envis när jag är full så när jag såg lappen tänkte jag "ingen säger åt mig vad jag får och inte får göra", så jag svarade. Men jag minns att jag blev förvirrad över vilken Steve jag pratade med, därför är en del överstruket, säger Steve till The Mirror.

Efter utekvällen postade Steve den här statusen på Facebook så förhoppningsvis är allt frid och fröjd mellan nyktra och fulla Steve nu när de båda får kycklingvingar till frukost.

Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om man kan dö av att vara bakfull.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hamnat i bråk med dig själv?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 24 april

USA:s ultimatum till Tiktok: Sälj eller kastas ut

USA:s senat har röstat ja till ett förslag som kan komma att förbjuda Tiktok i landet. Techjätten måste kapa banden till Kina, eller slängas ut från den amerikanska marknaden.

Lägre vinst och högre kostnader för storbanken

Det går sämre än väntat för storbanken Handelsbanken.Vinsten pressas nedåt och kostnaderna lyfter med 12 procent i första kvartalet i år.

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

De många pågående konflikterna i världen har fått förödande konsekvenser för civila – och AI:s snabba intåg har gjort att desinformation sprids som en löpeld. Amnesty International målar en mörk bild av läget för mänskliga rättigheter globalt i sin årsrapport.

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.