Mamman hade bikini vid poolen – fick höra att det "inte var passande"

Kvinnan tyckte det skulle vara bättre om Lexi hade på sig en baddräkt. Då gav hon kvinnan svar på tal, på bästa möjliga sätt.


Nyblivna mamman Lexi Sinclair från Kansas, USA, var med sin fyra månader gamla son vid en pool när en äldre kvinna kom fram till henne och började prata, skriver CNN.

Först trodde Lexi att det var en vanlig konversation. Kvinnan frågade först lite om sonen, vad han vägde, om han sov bra på natten och så vidare.

Men sedan från ingenstans sade kvinnan att Lexi inte borde ha bikini.

"Hon sa att männen vid poolen skulle känna sig mer bekväma om jag hade haft en baddräkt istället, eftersom en bikini inte är passande för en mamma, speciellt inte en nybliven mamma som fortfarande återhämtar sig." skrev Lexi i ett inlägg om händelsen som hon lade upp på sin Facebook.

Bildkälla: Facebook

Först ville Lexi läxa upp kvinnan ordentligt, men sedan valde hon en annan väg att bemöta kvinnans uttalande – genom att ge henne ett vänligt och väldigt inspirerande svar.

"Jag är stolt över min kropp. På bara ett år har jag ökat 22 kilo i vikt för att sedan gå ner 16. Jag har skapat en människa och fött ett vackert mirakel. Min kropp ger mat till mitt barn. Så nej, min kropp kanske inte är den vackraste synen för andra män. Mina bristningar och min knubbiga mage kanske inte är sexig. Men de är bevis för att jag gjort något fantastiskt."

Lexis inlägg har nu delats över 17 000 gånger och hon säger till CNN att hon tror det beror på att många kvinnor kan relatera till att få sina kroppar kommenterade på ett negativt sätt.

– Inte bara mammor, alla som är lite större eller mindre än normen, säger hon.

Inlägget har fått många fina kommentarer, och några negativa, men de tänker Lexi inte fokusera på. Det finaste meddelandet hon fått säger hon är ett från en man vars fru själv kämpar med sin självbild.

– Men efter att han visat henne mitt inlägg känner hon sig vacker igen, och han säger att han älskar hur glad mitt inlägg gjort henne, säger hon till CNN.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Playboy-modellen som lade ut en bild på en naken kvinna i duschen på gymmet – bara för att håna hennes kropp.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde alla få ha vad de vill på stranden?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

1 timme sedan
Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.