1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Han hittade en död mask i sin gurka – höll begravning

En kille hittade en platt mask i sin gurka, vilket slog an en sträng hos honom så han valde att hedra maskens liv med en episk begravning.


Wes Metcalfe hade inte ont anande inhandlat en gurka som han planerade att använda för att göra sin favoriträtt – gurkmacka.

Men när han tog bort plasten från den gröna grönsaken upptäckte han att han fått med sig något extra hem. Det var en liten svart mask, som såg en aning platt ut, skriver Metro UK.

Wes blev dock väldigt exalterad och valde att skriva ett litet inlägg till Tesco om sitt fynd. Han skriver att han i ett glädjerus ropade till barnen att de fått ett nytt husdjur.

De döpte maksen till William the worm. Men William ville inte röra på sig, trots att de lät honom vila i 24 timmar. Så de började misstänka att William kanske var död.


Wes började då planera masken Williams begravning, för att han skulle få det avslut han förtjänade. Han satte ihop ett kors av glasspinnar, han ramade in en bild på masken att ha bredvid korset.

Han skapade till och med ett psalmhäfte i samma design som Tescos egna varor.

Bildkälla: Facebook

Tesco själva som tagit del av Wes historia om William via sin Facebookvägg ville också bidra till begravningen och skrev en liten dikt till Williams ära.

Bildkälla: Facebook

Det är dock fortfarande oklart huruvida Wes blivit kompenserad för gurkan, men Tesco har ändå gett honom mer än vad man kan räkna med.

Och Wes fick nog också mer än vad han räknat med, hans Facebook-inlägg har nämligen delats över 27 000 gånger och fått smått hissnande 64 000 gillamarkeringar, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför Justin Bieber planerar sin egen begravning.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kunde masken William ha fått en bättre begravning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.

Ekholm: Vi ser en svår marknad

Det blev ett rejält fall i försäljningen för telekomtillverkaren Ericsson i första kvartalet. Vi ser en svår marknad. Vi har motvind helt enkelt, säger vd Börje Ekholm.

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

1 timme sedan
Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade med 6,7 procent i mars, jämfört med samma månad 2023.

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

1 timme sedan
Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

1 timme sedan
Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.