Råkade Kelsey ta hårborttagningsmedel i stället för schampo? Här är sanningen

Alla trodde att Kelsey hade tagit hårborttagningsmedel i stället för schampo efter att bilder började spridas på internet.


Det var för någon månad sedan som Kayla la upp en bild på hennes systers "misstag" på Twitter. Det blev snabbt en snackis som spreds på sociala medier.

Det var nämligen så att Kaylas syster Kelsey skulle ha använt hårborttagningsmedel i stället för schampo. Vilket hennes syster lade ut på Twitter. Men många började snabbt undra om allt bara var ett prank eller om det faktiskt var så att systern blev skallig av misstag.

[removed][removed]

Men nu behöver vi inte undra längre för systrarna har berättat vad som egentligen hände. De använde nämligen en app. Det var så att det var ett skämt som spårade ur då systrarna egentligen bara skulle lura deras vänner.

– Det känns overkligt att min systers flintskalliga bild är överallt, säger systern Kayla till Fox News.

Så där, nu vet ni sanningen bakom bilderna som i princip lurade alla.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

1 timme sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.