Hur går det egentligen till när barn till porrstjärnor får veta vad mamma eller pappa jobbar med.
1 av 2
Hur går det egentligen till när barn till porrstjärnor får veta vad mamma eller pappa jobbar med. - Foto: Imgur/Pixabay
Det verkar i vissa fall gå väldigt smärtfritt.
2 av 2
Det verkar i vissa fall gå väldigt smärtfritt. - Foto: Pixabay

Porrstjärnornas barn avslöjar: Så fick vi reda på vad de jobbar med

Har du någonsin tänkt tanken att någon av dina föräldrar skulle kunna dyka upp i en porrfilm?


Många av oss förtränger nog att det bakom porrstjärnor faktiskt kan finnas både familj och barn i många fall. Men hur ska man som porrstjärna egentligen droppa bomben om sitt yrke för barnen?

De här personerna från internetforumet Reddit har svaret, deras föräldrar arbetar nämligen inom porrbranschen. Och låt oss säga att svaren är minst sagt förvånande. Metro UK har tidigare skrivit om detta.

Den här personen fick veta på det hårda sättet

"Jag insåg när jag var ungefär 14 eller 15 att min mamma inte hade ett vanligt jobb. Och jag lyckades lägga ihop två och två så att säga."

"Slutligen råkade jag se en film med henne också och det var väl så jag fick reda på det."

Bildkälla

Den här killen accepterar det så länge han inte Googlar sin mammas namn

"Min mamma började sent, ungefär när jag var i college-åldern. Hon skaffade först en väldigt bra webbkamera som jag aldrig fick låna."

"Sedan en dag presenterade hon oss för sin nya pojkvän och jag blev helt chockad. Han hade ett enormt hus och en lyxig bil. Han visade mig runt i huset och när vi kom in på hans kontor var hela väggarna täckta med bilder på honom med nakna kvinnor och en massa banderoller från porrkonvent."

"Först då kopplade jag ihop saker och ting. Jag tog mod till mig och pratade med min mamma om det och det visade sig att killen ägde en porrsida och hjälpte henne att starta sin karriär, samtidigt som han var hennes 'sugar daddy'."

"Jag var chockad först men mest för att min mamma var extremt strikt när vi växte upp. Min syster och jag hade långa samtal om det och hon grät och bad mig att aldrig googla hennes namn."

"Om vi spolar fram till nu så pratade jag med min mamma senast i dag. Hon är i Florida på ett porrkonvent och hon har lyckats göra sig ett namn inom BDSM och bondagelekar. Hon reser runt i USA och håller föredrag och kurser och hon har aldrig varit lyckligare. Hon blir 51 år i år och jag blir 26."

"Jag är glad för hennes skull men jag kommer fortfarande aldrig Googla hennes namn."

Bildkälla

Den här tjejen känner sig inte äcklad och skäms inte

"Jag hittade först foton på datorn. Att sedan hitta henne på nätet var inte kul. Min mamma har alltid varit väldigt öppen gällande nakenhet och sex. Det var inte ett dugg konstigt för henne att gå runt naken i huset. Jag var också vän med flera av hennes porrkollegor. De var som mina extraföräldrar."

"Nej, det här har inte påverkat min relation med min mamma. Nej, jag äcklas inte över hennes val. Nej, jag tycker inte det är konstigt att hon gör det. Det är ett jobb! Kanske lite annorlunda från att vara vaktmästare, men fortfarande ett jobb oavsett."

Bildkälla

Den stela upplevelsen

"Jag kollade på porr en dag och fick se min mammas ansikte, det var ganska obekvämt när jag konfronterade henne med det och jag märkte att hon tyckte det var pinsamt också."

Bildkälla

Han som fick veta först tio år senare

"Jag hittade en video i min kompis sökhistorik (lång historia). Jag växte upp hos mina morföräldrar men minns fortfarande exakt hur mina föräldrar såg ut."

"Videon innehöll min riktiga mamma. Vilket var ett konstigt sammanträffande eftersom jag inte sett henne på tio år."

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om 23-åringen som arbetar som porrstjärna: "Min mamma brukar titta på mina filmer och ge feedback"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett någon du känt i en porrfilm?
Tack för din röst!