Musen var insydd i klänningsfållen.
Musen var insydd i klänningsfållen. - Foto: Reddit/TT

Kvinna hittade död mus – insydd i sin klänning

När klänningen kom hem till kvinnan hade den ett ruttnade musskelett insytt i fållen.


En användare på internetforumet Reddit delade med sig av en väldigt obehaglig historia – och bild – skriver Independent.

Användaren vid namn aronmoney lade nämligen upp en bild på en klänning som en vän till personen köpt. Det enda som var fel med klänningen var att det fanns en död mus insydd i klänningsfållen.

På bilden kan man till och med se den lilla tassen sticka fram. Musen hade antagligen krupit in i linningen och somnat, och sedan råkat bli insydd.

Bildkälla: Reddit

Men Aronmoney visade sig inte vara den enda personen som råkat ut för ofrivilligt insydda möss. En annan användare vid namn ResurrectedToast berättade att hon hört om något liknande.

– En väns dotter hittade en mus insydd i hennes kudde för några år sedan. Hon använde kudden flera månader innan den började lukta. Den var invirad i fyllningen så doften hade varit instängd i kudden först. Men en dag skiftade det och då luktade det så illa att hon spydde.

Det hela blev så uppmärksammat att de till och med blev en nyhet på lokala The Chronicle Herald som även visade en mardrömslik bild på den döda musen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att man hittat en död mus i vegetariska nuggets.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Mus
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hittat ett djur i dina kläder någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.