I ett Facebook-inlägg berättar Brad om sin tatuering.
1 av 4
I ett Facebook-inlägg berättar Brad om sin tatuering. - Foto: Brad Kearns/Facebook
Tatueringen har en otroligt fin betydelse.
2 av 4
Tatueringen har en otroligt fin betydelse. - Foto: Brad Kearns/Facebook
Brad med sina två söner.
3 av 4
Brad med sina två söner. - Foto: Brad Kearns/Facebook
Brad.
4 av 4
Brad. - Foto: Brad Kearns/Facebook

Brads tatuering har en speciell betydelse – berör flera tusen på internet

Buddys handavtryck är en daglig påminnelse för Brad.


Ett rörande Facebook-inlägg skrivet av småbarnspappan Brad har blivit väldigt uppmärksammat på internet. I inlägget berättar han om betydelsen bakom sin brösttatuering som föreställer två små händer.

– Kommer du ihåg första gången du rörde vid ditt barns händer? inleder han sitt inlägg.

– Du rör din tumme längs toppen på deras fingrar samtidigt som de håller i dig. Du tar tag i hela deras hand och håller den i din näve. Du klämmer lite, för att låta dem veta att du är där, du finns, och att du är medveten om deras sårbarhet. Och i det ögonblicket ger du ett tyst löfte. Ett löfte om att skydda dem. Att ta hand om dem. Att ge dem ditt allt. Ett löfte att vara den bästa föräldern du kan vara, fortsätter han.

Tatueringen gjorde Brad till minne av parets förstfödde son som föddes död. Han skriver att namnet Buddy, som sonen fick, inte var det namnet som var tänkt från början. Men när de såg honom för första gången kändes det rätt. Buddys handavtryck är en daglig påminnelse för Brad.

Brad skriver att trots att Buddy inte följde med familjen hem utan fick en vacker begravning blev han ändå en pappa den dagen, skriver Independent.

I kommentarsfältet är den många som hyllar Brads tatuering och det har gillats 2 000 gånger.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
Son
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.

Man hittad död – polisen misstänker mord

En man i 30-årsåldern hittades på onsdagen död utomhus i ett område i Katrineholm. Omständigheterna gör att händelsen utreds som ett misstänkt mord, uppger polisen.

Putin: F-16-plan kan attackeras i andra länder

F-16-plan som är tänkta att används av Ukraina mot Ryssland kan attackeras av ryska styrkor, även om de står vid Natos flygbaser i andra länder. Det säger Rysslands president Vladimir Putin enligt den statliga nyhetsbyrån Tass, rapporterar internationella medier.