Mammans tips till alla bikinibärare hyllas: "Det handlar inte om vikt"

Det krävs en hel del mod att våga bryta mot alla kroppsnormer, vilket 31-åriga mamman Krystal vet allt om.


Badsäsongen lider mot sitt slut för det här året. Äntligen, känner nog alla som tycker att bikini och andra badkläder är ett plågsamt avslöjande klädesplagg.

Vi hyllar gladeligen alla modiga personer som struntar i ideal och normer, men fortsätter ändå att racka ner på våra egna kroppar.

Någon som till slut insåg det skeva i det är Krystal Gordon, en 31-årig bloggande mamma från Queensland, Australien. Därför bestämde hon sig för att för första gången i livet faktiskt lägga upp en bikinibild på sig själv helt öppet på Facebook, trots att det på alla sätt bar emot och kändes riktigt läskigt.


Hennes budskap är enkelt: du behöver inte ha en viss kroppstyp för att ha en bikinikropp – du behöver bara ta på dig en bikini!

Kanske uttjatat uttryck vid det här laget, men så svårt att leva efter för så många. Hennes inlägg fick snabbt hundratals delningar och spreds som en löpeld över världen. Kanske just på grund av den stora igenkänningen.


Krystal har, precis som så många andra, levt ett liv kantat av jojobantning och dåligt självförtroende. Men det var när hon började jobba som coach inom välmående och träna CrossFit som hon äntligen lyckades vända inställningen till sig själv och sin kropp.

– Det bästa var när ett antal fantastiska kvinnor kommenterade under bilderna att jag hade inspirerat dem att själva gå och köpa badkläder. Andra mailade mig privat och tackade mig för att jag påminde dem om vikten av att älska sig själv och sin egen kropp. Allt tack vare att en främling la upp en bild på sig själv i en bikini, skriver Krystal i ett Facebookinlägg.


– Fram tills nyligen i år trodde jag att lösningen på mina problem var att gå ner i vikt och vara vältränad. Men nu vet jag att jag förtjänar att älska, acceptera och uppskatta mig precis som jag är. Det har ingenting att göra med viktnedgång, utan om att vara hälsosam och lycklig och det kommer inifrån, säger Krystal till australiensiska NewsMail.

Någon annan som ledsnade på alla kroppsideal är TV-profilen Karin Adelsköld. Här är hennes hyllade härliga bikinibild.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du ledsen över att badsäsongen är över?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.