Skulle äta friterad kyckling – hittade råtthuvud i maten

Det här är nog verkligen det sista man vill möta när man går på snabbmatsrestaurang.


På internet dyker ofta många äckliga bilder på snabbmat upp. Vissa äckligare än andra. Men den här tar verkligen priset...

Rosemary Thomas la ut en bild på Facebook och menar att det föreställer ett råtthuvud i hennes friterade kyckling. Det hela skedde på snabbmatsrestaurangen Popeyes i Harlem, New York som hon besökte med sin syster, dotter och sin systerdotter, skriver Daily Mail.

Facebook

"Det är solklart en råtta och de har mage att ha högsta betyg från hälsodepartementet", skrev Rosemary i sitt Facebook-inlägg och inlägget fortsätter: "Min dotter är traumatiserad. Jag var tvungen att ta henne till akuten med kräkningar och diarré".

Även om restaurangen har högsta betyget efter att stadens hälsodepartement kontrollerade restaurangen i våras. 2014 och 2015 fick dock restaurangen varningar för att det inte var helt säkert mot skadedjur – och 2014 hittades levande möss i restaurangen. Däribland där maten tillagas.

Efter ett klagomål åkte hälsodepartementet för att utforska det eventuella skadedjursläget. Men ingenting märkligt eller felaktigt hittades vid besöket. Rosemary ombads att ta med sig friterade "råttbiten" för att kunna analysera vad det verkligen är.

Restaurangen själva berättade för sajten DNAinfo att det högst troligt rör sig om kycklinginälvor, men att de ska fortsätta att hålla kontakten med företaget som tillhandahåller restaurangen kyckling.

I Sverige hittade en BK-besökare mögligt bröd på restaurangen och var tvungen att kräkas – och 13-årige Adrian höll på att dö när han besökte McDonald's.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du det är ett råtthuvud?
Tack för din röst!
Senaste nytt

L: Inför maxtak i skolan

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

Här går 100 företag i konkurs – varje vecka

I Stockholm har över 1 100 företag gått i konkurs under de första tolv veckorna 2024. Det är lika mycket som hela resten av landet sammanlagt, visar färska siffror från Tillväxtanalys. – Lågkonjunkturen slår undan fötterna för allt fler företag, säger Stockholms Handelskammares ekonom.

Polisen i Örebro rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka har inträffat på Rv 50 Lillån i Örebro", skriver polisen på sin hemsida.

FN: Israel hindrar 7 oktober-offer från att prata

Israel hindrar FN:s utredare från att prata med vittnen och offer från 7 oktober-attacken. Det uppger FN:s tidigare chef för mänskliga rättigheter, Navi Pillay, som leder en utredning om angreppet.

Hizbollah: Skickat drönare mot Israel

1 timme sedan
Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah i Libanon tar på sig en drönarattack mot Israel på tisdagen.