Fanny Walldén, 22, från Göteborg berättar för Nyheter24 om mardrömstatueringen som hon gjorde på fyllan när hon var bara 15 år.
1 av 2
Fanny Walldén, 22, från Göteborg berättar för Nyheter24 om mardrömstatueringen som hon gjorde på fyllan när hon var bara 15 år. - Foto: Privata bilder
Fanny säger själv att det här nog är Sveriges - eller kanske världens - fulaste tatuering. Vi är nog faktiskt beredda att hålla med.
2 av 2
Fanny säger själv att det här nog är Sveriges - eller kanske världens - fulaste tatuering. Vi är nog faktiskt beredda att hålla med. - Foto: Privata bilder

Fanny, 22, om fyllemissen: "Jag har Sveriges fulaste tatuering"

"De lekte verkligen Picasso över hela min rygg" säger Fanny om kvällen när en tatuerare och hennes vän gick loss med tatueringsmaskinen.


Det här med fylletatueringar. Vem som helst borde kunna lista ut att det inte är den smartaste grejen.

Men uppenbarligen känns det som en sjukt rolig grej där och då för de stackare som sedan vaknar upp dagen efter med värre bakfylleångest än de flesta, vilket Nyheter24 har skrivit om många gånger tidigare.

Någon som faktiskt skulle kunna ta hem priset för den absolut värsta fylletatueringen är Fanny Walldén, 22, från Göteborg.

När hon var 15 år var hon ute och festade med några kompisar. Under efterfesten fick hon och två kompisar den briljanta idén att börja tatuera hennes rygg.

– Det lustiga är att den här killen faktiskt kan tatuera egentligen. Jag hade en tatuering på min rygg redan där det stod Fabian, vilket är min brors namn. Men den såg ut som att någon hade skrivit på ryggen med en tuschpenna, så jag ville tatuera över det, säger Fanny till Nyheter24.

Den andra kompisen fick för sig att hon skulle måla konturerna till en tribal på Fannys rygg, för att täcka namnet Fabian.

– Vi hade väl kanske druckit lite väl mycket. Hon målade och sen tatuerade han. Det blödde som bara den och till slut fick jag så ont att jag kände att det räckte.

Dagen efter såg Fanny tatueringen i spegeln och började gråta.


– Det var verkligen katastrof. Du anar inte hur mycket jag har gråtit över den. Jag har inte kunnat vara avklädd på stranden till exempel. Tack och lov har jag kunnat täcka den med mitt långa hår eller täckande klänningar.

Killen som tatuerade henne var ångerfull och sa att han skulle ordna det, men Fannys pappa blev väldigt arg på honom och sa att hon skulle gå till en riktig tatueringsstudio istället. Fanny har inte träffat killen som tatuerade henne en enda gång sedan dess.

På senare år har hon accepterat den mer och mer. Inte som ett minne direkt, utan mest bara att den är en del av henne. Hon har gått på konsultationer för laserborttagning men fått svaret att det bästa är om hon tatuerar över den.

Än har hon inte kommit till skott med det, trots att det har gått sju långa år sedan den där fyllemissen. Men en täckande tatuering är förhoppningsvis på gång snart och då är planen att tatuera en fjäril, ros eller en "feminin drake" enligt Fanny.

– När folk har sett den för första gången har de tappat hakan. Vissa har verkligen tyckt synd om mig, de flesta har skrattat. Nu kan jag bjussa på det, men inte när jag var yngre. Jag var så ledsen över den och om den råkade synas så kunde jag höra folks kommentarer bakom min rygg. Men nu skrattar jag med dem istället, den är ju så sjukt oprofessionell, säger Fanny.

Bilden på tatueringen la hon efter en viss tvekan upp i en tråd i en Facebookgrupp där folk tävlade med glimten i ögat om vem som hade den fulaste tatueringen.

– Jag undrade om jag skulle lägga ut den först. De flesta hade ju någon liten fågel eller så som kanske inte såg så bra ut. Jag visste att jag skulle klå alla. De lekte verkligen Picasso, som att de hade gått loss med en fet tuschpenna på hela min rygg. Det här är nog Sveriges, om kanske inte världens fulaste tatuering, säger Fanny med ett skratt.

Fanny verkar dock ha lärt sig av fyllemisstaget och har ett råd till de som vill tatuera sig. Hon vill verkligen understryka vikten av att tänka sig för innan man tatuerar sig och att absolut inte göra det i onyktert tillstånd.

Någon som däremot struntar totalt i sådana uppmaningar är Monique, 22, från Karlstad. Hon har tatuerat sig själv över hela kroppen på fri hand och har uppemot 70 tatueringar nu. Missa inte hennes fantastiska beskrivningar av de udda motiven.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här Sveriges fulaste tatuering?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.