Toppbetyg – och bild.
Toppbetyg – och bild. - Foto: TT/Emojipedia/Faksimil Currys.co.uk

Skrev strålande recension om nya tvättmaskinen – glömde kolla bilden

Ibland är det nog smartast att kolla igenom vilken bild man väljer att ladda upp.


Har du någon gång lämnat en recension på en vara? Det är ett perfekt redskap för att antingen varna eller uppmuntra andra att välja varan beroende på hur nöjd man är. Har du någon gång råkat lägga upp en halvnaken bild tillsammans med recensionen? Inte?

Det har en kvinna som går under nicket "Louise" från Stevenage gjort. På den brittiska elektronikförsäljarna Currys hemsida skrev hon en topprecension om hennes nya tvättmaskin från LG. Hon var nöjd med högsta betyg – tio stjärnor.

Till texten bifogade hon en bild på tvättmaskinen, men i hennes entusiasm "glömde" hon att i glasets reflektion syns hennes kropp där hon är naken på överkroppen. Om det var ett misstag eller inte låter vi stå för henne. Det som är klart är att sajten nästan blev överhettad av uppmärksamheten, skriver Mirror.

Klicka här för att se ocensurerade bilden:

Klicka för att visa

Tvättmaskinen fick synas som "mest kollade vara" efter mer än 1 100 personer klickade sig in på ett dygn. Hennes recension? Den löd "Älskar min nya maskin den är bra och med en ganska bra stor dörr och spelar en trevlig trudelutt när den är klar med tvätten älskar den".

Recensionen har tagits bort efter uppståndelsen.

Det är inte första gången någon råkar få med mer detaljer än planerat. Tidigare i år skulle Jessica sälja en soffa i en Facebook-grupp och råkade lägga upp en nakenbild i bildspelet.

En annan som råkade göra ett misstag på nätet var Danny som var bakis och inte orkade gå till jobbet – men som visst hade en avslöjande Snapchat-bild.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du recenserat något på nätet någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Rysk robotattack mot Charkiv

Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.