Joe hade ingen dejt till skolbalen – bjöd ut en helt otippad person

Joe ville gärna gå på skolbalen, men hade inte någon dejt att ta med sig. Då löste han problemet på det här smarta sättet.


Själv är bäste dräng, enligt det gamla talesättet. Men kanske ligger det en del sanning i det ändå?

Det tyckte i alla fall Joe LaRue, från USA, som valde att ta sin dejtlöshet i egna händer när han insåg att han stod utan dejt till skolbalen. För vem orkar egentligen vänta på att den rätta dyker upp och bjuder ut?

Bildkälla

– Jag fick idén när min mamma frågade om jag skulle gå på skolbalen och jag sa nej eftersom att jag inte hade någon dejt att gå med än. Då sa hon att det kanske vore en kul grej om jag bjöd ut mig själv och la ut det på Twitter, säger Joe till Mashable.


Sagt och gjort, Joe fixade en stor låda med friterad kyckling och en stor rolig skylt där han ställde sig själv den stora frågan: vill du gå med mig på balen?


Den "andra" Joe blev så klart väldigt förvånad.


Men hör och häpna, den "andra" Joe svarade ja!


Den smarta lösningen på det dejtlösa problemet har hyllats i sociala medier och den populära tweeten har retweetats över 12 000 gånger.

Folk applåderar hans påhittighet över hela världen.

Nu håller vi tummarna för att kvällens skolbal blir en oförglömlig tillställning.

Och något säger oss att det inte kommer bli helt svårt för den här charmören att få till en dejt med någon annan än sig själv i framtiden.

Bildkälla

Nyheter24 har tidigare skrivit om Sam, som också valde en helt otippad och luden dejt till sin skolbal. Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
Joe
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du också singel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Högsta antalet viltolyckor på tio år

Klart: Geely har sålt Volvo-aktier

Kinesiska Zhejiang Geely Holding meddelade på torsdagen att man avser att sälja hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo.

Bättre än väntat från Avanza

Nätbanken Avanza redovisar ett rörelseresultat på 647 miljoner kronor för det första kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 579 miljoner kronor för det första kvartalet 2023. Det var bättre än väntat, enligt analytikernas prognoser.

Polisen i Falkenberg rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 153, öster om Ätran, har en trafikolycka inträffat.", skriver polisen på sin hemsida.

Risk för nya ras i danska Børsen

Det finns risk för att fler delar av den brandhärjade historiska byggnaden Børsen i Köpenhamn kollapsar.

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.