Lucy skickade sms till klädkedjan på fyllan – fick oväntat tips

Lucy fick den briljanta idéen ute på krogen och det tog en oväntat vändning.


Det här med att skriva till folk efter att man druckit några glas kanske inte är det smartaste i alla lägen. Men den här tjejen fick i alla fall ett svar på sina meddelanden, något som Annie inte fick.

Det var när Youtubern Lucy D'Agostino var ute på krogen som hon fick den briljanta idéen att skicka ett sms till Boohoo, som är en klädkedja.

Hon skickade enbart ett frågetecken eftersom hon tidigare frågat om hjälp angående ett paket som aldrig kom fram och inte fått något svar.

Men den här gången svarade Abul och då fortsatte konversationen som även innehöll tips på vad som var bra mat att käka efter en kväll på krogen.

"Ifall du är berusad är kebab inget bra alternativ. Ifall du fortfarande kan gå, skulle jag säga pommes.", skrev han till Lucy, som sedan tackade för tipset.

Hon frågade också varför han jobbade så sent och fick veta att klädkedjan hade öppet dygnet runt och att Abul hade jobbat natt under ett bra tag.

"Jag var väldigt full. Jag kommer ihåg att jag skickade tweetsen, men jag liksom glömde att jag gjort det. Så när jag vaknade morgonen därpå kände jag mest: åh herregud, förklarar hon i en video på Youtube.

Hon publicerade sedan bilder på konversationen på Twitter där den nu har fått över 50 000 gillamarkeringar. Men det slutade inte där för nu vill Lucy nämligen att världens bästa Abul ska bli månadens anställda.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
SMS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du skicka fyllesms?
Tack för din röst!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.