Trump sade en hel del mindre trevliga saker om kvinnor i en ny skandalvideo.
Trump sade en hel del mindre trevliga saker om kvinnor i en ny skandalvideo. - Foto: TT

Dan Bilzerian härmar Trump på Instagram – och det är precis så vidrigt som det låter

Sociala medier-profilen Dan Bilzerian tänkte härma Trump och lade ut en bild på Instagram, tillsammans med ett citat från Trumps skandalfilm.


Dan Bilzerian, 35, är en profesionell pokerspelare, men är mer känd som en profil på sociala medier. På Twitter och Instagram visar han gärna upp sin livsstil som mestadels består av att hänga med modeller.

Bilzerian har flera gånger hamnat i blåsväder för de grova kommentarerna till sina bilder. Många kallar honom för sexist och att han förnedrar kvinnor.

Och hans senaste bild visar sig inte vara något undantag. Bilzerian valde att lägga upp en bild på honom tillsammans med en okänd kvinna, och som kommentar citerar han Trump från den skandalvideo som släppts av Washington Post i fredags.

I videon säger Trump bland annat:

– Jag börjar bara kyssa dem. Jag väntar inte ens. Och när du är en stjärna så låter de dig göra det. Vad du vill. Ta dem på fittan. Du kan göra vad som helst.

Och det är just det citatet som Bilzerian valde att lägga i beskrivningen på den Instagrambild där han tar den okända kvinnan mellan benen.

Belizerian har tidigare hängt med Trump och sade då att en borde ha respekt för de personer som inte låter sig "filtreras" av politisk korrekthet

Nyheter24 har tidigare skrivit om Instagramparet som får Dan Bilzerians liv att blekna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är bilden osmaklig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.