Katies mamma köpte en exklusiv t-shirt från Vivienne Westwood i present till henne.
1 av 2
Katies mamma köpte en exklusiv t-shirt från Vivienne Westwood i present till henne. - Foto: Twitter/Viviennewestwood.com
Så här ser t-shirten ut på långt håll. Ganska lätt att missa alla snuskerier då.
2 av 2
Så här ser t-shirten ut på långt håll. Ganska lätt att missa alla snuskerier då. - Foto: Viviennewestwood.com

Katie fick en lyxig tröja av sin mamma – missade helt den snuskiga detaljen

Föräldrar älskar att ge sina barn praktiska mjuka paket. Men Katies mamma gick alldeles för långt med den här snusktröjan.


Fanns det något värre än att få mjuka paket av sina föräldrar när man var liten? Och för vissa fortsätter dessutom terrorn med mjuka paket ända upp i vuxen ålder.

Katie, 18, från Skottland har en väldigt nära och skämtsam relation med sin mamma, som gärna köper något extra fint åt henne ibland när hon är ute och shoppar.

Katie, i skämtsamt Snapchatfilter.

Men den här gången blev det bara så extremt fel. Och roligt. Fast mest lite nasty.

Katies mamma köpte nämligen en fin och dyr t-shirt från Vivienne Westwood till sin dotter. Den var vit med snirkligt lyxigt guldmönster på. Så långt allt väl.


Men vänta nu. Vad är det för mönster där egentligen, i alla guldiga snirkligheter?


En enorm jäkla oralsexfest?


Inga konstigheter. Lite snopp-och-snippfest funkar ju utmärkt till både jobb, skola och släktkalas.

Katie säger till BuzzFeed News att hon upptäckte mönstret direkt när hon fick t-shirten av sin mamma. Hon tyckte att missen var så sjukt rolig att hon bestämde sig för att dela med sig av hela grejen på Twitter.

Där skrev hon:

"WESTEOOD SHIRT SHE THOUGHT IT WAS JUST COOL PATTERNS AND I LOOKED CLOSELY AND WELL" tillsammans med bilderna på tröjan.

Succén var såklart given.

Men vänta nu? Vad är det här? Vem photobombar sexfesten?

EN HUND. Ja, mitt i allt skulle såklart ett gäng hundar hoppa in och gläfsa runt helt glatt och obrytt i all nakenhappening (precis som i verkligheten, hundägare can relate).

Katies hysteriskt roliga tweet har på kort tid retweetats över 3 000 gånger och hon ska enligt BuzzFeed News vara ganska chockad över att mammans ogenomtänkta köp har blivit så viralt.

Nu när hennes tröja faktiskt har blivit något av en internetkändis i sig, så planerar faktiskt Katie att börja ha på sig den och låta den sprida sin erotiska glädje även utanför sociala medier.

Looking good, Katie. Good and kind of creepy.

Har du dålig fantasi inför maskeraden eller Halloweenfirandet? Grattis, nu kan du klä ut dig till en riktig snippa! Och när vi ändå är inne på creepy. Missa inte intervjun med Anela från Kalmar om det oväntade frieriet – som skickades anonymt till hennes pappa.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler roliga nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du också ha en snusktröja?
Tack för din röst!