Den här fina julreklamen kommer röra dig till tårar

Den polska reklamfilmen har setts av över fyra miljoner människor från hela världen.


Många reklamfilmer runt jul försöker anspela på våra känslor och göra oss lite sentimentala. Det har det här polska företaget lyckats riktigt bra med.

Vad företaget faktiskt gör reklam för är lite oklart, men det är en auktionssajt som står bakom filmen som nu setts över 4 miljoner gånger av människor från hela världen, skriver Daily Mail.

Filmen visar hur en gammal man kämpar med att lära sig engelska och reser en lång väg för att för första gången kunna prata med sitt barnbarn.

Många älskar nu den fina reklamfilmen, du kan se den själv i klippet ovan.

Alla julreklamer är dock inte lika fina, kolla in den här som är fylld av nazistsymboler och Heinz reklam som förbjöds eftersom den ansågs vara för farlig.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Jul
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ödesstund för Ukrainapaketet – och talmannen

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Vulkanen Raung i Indonesiens norra övärld spyr återigen aska mot skyn. På fredagen har en 400 meter hög rökpelare uppmätts av landets myndigheter.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.