Katten fastnade i garageporten – överlevde mirakulöst utan skador

Katten Bella fastnade i en garageport men klarade sig mirakulöst utan några skador.


Du har säkert undrat hur katter ibland kan ta sig igenom så små utrymmen och inte göra sig illa? Det här fallet är ett sådant fall där verkligen tror att den lilla katten har gjort sig illa.

Det var i Gonzales i USA som katten Bella fastnade i garageporten och inte kom därifrån, rapporterar Indy100.

Biträdande sheriffen Mike Scott som kom till platsen menade att han aldrig hade sett något liknande.

polismyndighetens Facebook-sida skriver de om händelsen. Grannarna hade tagit sig till garaget för att försöka hjälpa den lilla katten. Men det gick inte så bra, så det de gjorde var att börja montera ner huset.

"Grannarna var väldigt hjälpsamma och vi gjorde allt för att ta bort fodret mellan porten och huset för att rädda katten" skriver polisen på Facebook-sidan.

När kattens husse kom hem fick han panik då han såg alla människor och poliser utanför huset, vilket är helt förståligt. Men när han fick sin katt Bella överlämnad till sig blev han lugn.

Och Bella hade klarat sig utan skador.

– Jag är inte någon stor kattvän, men jag kan inte se ett djur lida, säger Scott.


Vilken tur att lilla Bella var oskadd säger vi!

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.

USA-straff tog direkt – bosättares kort spärrat

USA:s nya sanktioner mot våldsamma israeliska bosättare har fått snabbt genomslag. Extremistledaren Bentzi Gopstein fick reda på att hans kort var spärrat när han försökte tanka bilen.

Polisen i Smedjebacken rapporterar om djur

1 timme sedan
"En häst springer lös på riksväg 66", skriver polisen på sin hemsida.