Killen hade helt glömt bort att de matchat och träffats....
Killen hade helt glömt bort att de matchat och träffats.... - Foto: TT / Pixabay (Montage Simon Lundberg)

Killen glömde att de hade haft sex – hennes Tinder-hämnd är briljant

Vad skulle hon annars göra när han helt glömt bort att de redan legat med varandra?


Ofta när man matchar med någon på Tinder så leder det inte till någon längre konversation. Men kan ni tänka er hur det skulle vara att matcha med någon, snacka ett tag och sedan träffas för att ligga lite – för att sen skriva igen och helt glömt bort dig?

Det hände en student vid University of Lincoln i England. Hon bestämde sig snabbt för att spela med lite och droppa lite hintar om hur dåligt deras ligg var. Vilket blev den ultimata Tinder-hämnden.

Hennes kompis Ronan delade sen inlägget på Twitter och snabbt delades inlägget 8 000 gånger och gillades över 30 000 gånger.

I sitt öppningsmeddelande skriver killen: "Vad är det du söker här då?". När tjejen sedan inser att han inte alls kommer ihåg henne så skriver hon "lite kul" och frågar om han hookat med någon från Tinder tidigare.

Han svarade då: "bara två tjejer men det var flera månader sen".

Då frågade hon om han hade några konstiga upplevelser med kvinnor han träffat via Tinder och skrev själv att hennes förra sexpartner inte var särskilt tillfredsställande. Troligtvis med honom i åtanke. Hård diss med andra ord.

Hon skrev att "innan han kom hit så skröt han om hur bra han var, men det var en stor besvikelse". Sedan förklarade hon att hon sparkade ut honom och låtsades att hon hade föreläsning tidigt. "Jag och mina vänner har skrattat åt honom sedan dess", skriver hon sedan.

Twitter

Sen så börjar ljuset långsamt gå upp för killen när hon skriver att det värsta med allt var att han matchade med henne för flera månader sen och "sen glömde helt vem jag var tills jag påminde honom hur kass han var i sängen".

Twitter

Killen tvekar lite och skriver att han aldrig varit till Lincoln tidigare, men sedan skriver han plötsligt att han minns hur hennes rum såg ut och att han "glömt det för det var så pinsamt".

Twitter

Han försökte fortfarande behålla lugnet och frågar vad hon "egentligen söker här". Men det verkar inte ha gått särskilt bra – vilket är förståeligt.

Twitter

Efter att inlägget blev viralt så skrev Daily Mail om händelser. Tweeten från Ronan är nu borttagen.

Läs också om Anela som helt plötsligt blev friad till av okänd kille som kontaktade hennes pappa – eller om en kille som upptäckte att tjejen var otrogen via en nakenbild.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort bort dig på Tinder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

3 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

3 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

3 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.