För flera år sedan skrev en person på Twitter ett svar till Trump – det ångrar han nu.
För flera år sedan skrev en person på Twitter ett svar till Trump – det ångrar han nu. - Foto: TT (Montage)

Trump skrev det här för flera år sedan – är det därför han blev president?

Blev Trump inspirerad att bli president efter att han fick svar på en tweet om Twilight-stjärnorna?


Året var 2012. De stora snackisarna var nya iPhone 5, den virala videon Kony 2012 och Twilight. Den sista filmen i Twilight-serien "Breaking dawn – part 2" kom ut på världens biografer.

GiphyGiphy

Fokuset låg oftast utanför filmens värld och låg i stället på filmernas huvudrollsinnehavare Robert Pattinson och Kristen Stewart som var ihop även i det verkliga livet. All världens paparazziblixtar riktades mot Kristen när det visade sig att hon var otrogen mot R-Pattz med filmens regissör.

En som blev inblandad i skvallret var Donald Trump. Jo, på riktigt. I oktober 2012 så tweetade den nuvarande amerikanska presidenten:

Kristen Stewart själv tyckte att det var obehagligt. I en intervju med Variety säger hon:

"Han var arg på mig, riktigt besatt av mig för några år sen, vilket är fucking galet".

Giphy

Även om det är sjukt nog så är det inte just den detaljen som får folk att fullkomligen slå bakut. Under den tweeten så har användaren "Meat Ball's Ghost" twittrat att Trump "borde bli president" för sin tweet om kändisparet.

Det som hände sen är sjukt. Tre år senare så har Twitter-användaren Scotty letat rätt på meddelandet och skrivit: "det ser ut som din önskan kan bli verklighet" varpå han möts av originaltwittrarens svar: "Va? Nej det kommer det inte. Duh".

Twitter

I juli 2016 stod det klart att Donald Trump blev Republikanernas presidentkandidat och då börjar "Meat Ball's Ghost" inse sitt misstag. Personen skriver "JAG MENADE INTE ATT GÖRA SÅ MOT AMERIKA" följt av Kristina som skriver "Vad har du gjort" i versaler.

Twitter

Personen bad till slut om ursäkt på allvar när hen insåg att önskningar faktiskt blir verklighet ibland.

Twitter

Läs också om vad Trump ljög om under sin första dag som president – eller se bilder från när miljoner personer protesterade mot den nyligen tillsatta presidenten.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på att önskningar blir verklighet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.