- Foto: Privat

Annelie, 26, fick se något riktigt läskigt på Snapchat: "Jag var pissrädd"

Du behöver knappast vara lättskrämd för att tycka att det här filmklippet är creepy. Särskilt om det här händer när du är helt ensam.


Snapchat bjussar ju som bekant på en aldrig sinande källa av både cringe och garv, som exempelvis när Teres Lahdo höll på att skrämma ihjäl sig själv i det här episka filmklippet.

Och fastän vi alla vet att Snapchat kan bugga ur på riktigt sjuka sätt utan att det betyder något särskilt, så kan det ändå vara riktigt skrämmande när det händer vid fel tillfälle.

Som exempelvis när man är ensam hemma sent en kväll strax innan läggdags, vilket var fallet för Annelie Bergs del.

Den 26-åriga Stockholmsbon bor ensam med sin katt Jörgen, en snart tvåårig blandras av perser och norsk skogkatt.

Annelie Berg och blandraskatten Jörgen. Bildkälla: Privat

Hennes chockade reaktion går inte att ta miste på i filmklippet, där hon till en början bara spexar loss lite och får spexsällskap av Jörgen i bakgrunden.

– Den kvällen var det inte roligt att somna, jag var pissrädd eftersom att jag är livrädd för spöken, säger Annelie Berg till Nyheter24.

Men såhär i efterhand har hon bestämt sig för att intala sig själv att den läskiga filterbuggen nog bara berodde på det svarta föremålet på golvet i köket.

Jörgen, typiskt spexig toalettsällskapskatt i sina bästa år. Bildkälla: Privat

Hur som helst så är det knappast första eller sista gången den populära appen har spelat folk ett rejält spratt.

Missa inte det mystiska filmklippet längst upp i artikeln!

En favoritgrej på Snapchat-temat är helt klart när Märta och Nikki skulle faceswapa med några lussebullar. Resultatet är bland det sjukaste och roligaste på länge.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit skrämd av Snapchats filter någon gång?
Senaste nytt

Misstänkt grovt brott i Södertälje

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

1 timme sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

2 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

2 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

2 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

3 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.