Hunden Kokos svar älskas av hela Sverige.
1 av 2
Hunden Kokos svar älskas av hela Sverige. - Foto: Wikimedia/Twitter/Göteborg Direkt
Hur skyldig ser inte Kokos ut?
2 av 2
Hur skyldig ser inte Kokos ut? - Foto: Twitter/Göteborg Direkt

Alla älskar hunden Kokos erkännande i tidningen

På en enkätfråga om vad hunden Kokos "skämsgillade" att göra, har svaret tagit nätet med storm.


Kan det bli en bättre kombination än en hund och en vitsig kommentar? Det verkar inte så. En av de mest virala händelserna från förra veckan handlade om 2,5-åriga hunden Kokos från Göteborg.

I en tweet samlade Josef essensen av en enkät gjord av den lokaltidningen Göteborg Direkt. På frågan "Vad skämsgillar du?" fick Kokos vara med och svarade:

"Ibland äter jag bajs ur kattlådan fast jag vet att jag inte får".

Tweeten fick snabbt fart och har i nuläget över 2 000 gilla-markeringar och 881 retweets.

– Jag såg bilden i tidningen och fick mig ett gott skratt. Kände också att det var för roligt för att inte dela med sig. Det dröjde inte många sekunder innan den började delas, berättar succétwittraren Josef för Nyheter24.

Han tror att succén har blivit stor eftersom hund- och kattägare känner hög igenkänningsfaktor och att den sticker ut från den vanliga frågespalten i tidningen.

Reportern bakom enkäten, Kristian Risenfors, berättar för Nyheter24 att han tycker det är jätteskoj att det spridit sig så mycket.

– Att göra en enkät är på förhand inte veckans höjdpunkt. Den här veckan passade jag på att göra den när jag var på väg till ett annat jobb. Jag hade bråttom. Få ville ställa upp. Många missuppfattade frågan. Jag var på väg att ge upp när jag tillslut frågade Kokos ägare, säger han och fortsätter:

– Hon ställde upp och svarade. Men när hon förstod att det krävdes en bild valde hon att avstå. Då kom förslaget från henne att jag kunde ställa frågan till hennes hund. Kokos ställde upp direkt och svarade ärligt.

Kristian tycker själv att det är bilden som gör det eftersom det syns hur mycket Kokos skäms.

– Jag förmodar att det är något många kan relatera till. Alla känner en knasig hund, avslutar Kristian Risenfors.

Bildkälla: Twitter/Göteborg Direkt. Kokos min är legendarisk.

Göteborg Direkts hemsida skämtar hundens ägare, Jenny, om Kokos stora genombrott.

– Jag håller honom borta från all media. Jag tycker inte att han ska få så mycket positiv uppmärksamhet för ett sådant beteende, säger ägaren till Göteborg Direkt.

Det står också att det inte händer särskilt ofta att Kokos äter kattbajs, men när han väl gjort det, vid ungefär fyra tillfällen, så ser man hur han skäms.

Kolls också på andra roliga kommentarer i tidningen – som Lars geniala Trump-svar. Eller varför inte Patriks geniala svar rörande hans Alla hjärtans dag-planer.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skrattade du åt Kokos svar?
Tack för din röst!