Hon skulle fixa sina naglar på salong – det slutade med cancerdiagnos

Det var när en kvinna skulle fixa sina naglar som ett svart sträck på hennes fingernagel upptäcktes.


Att gå och fixa naglarna är något som många gör. Men i ett uppmärksammat inlägg på Facebook kan man läsa om en kvinna som ska ha blivit diagnostiserad med hudcancer efter att ett svart streck upptäckts på hennes fingernagel när hon besökte skönhetssalongen för att fixa naglarna.

Lisa Harrison Williams, som delat inlägget, skriver att hon bad kvinnan att uppsöka en läkare direkt efter att hon sett den svarta strecket på nageln, det rapporterar bland annat brittiska Mirror

Kvinnan ska tydligen ha trott att det berodde på kalciumbrist eller en blodblåsa, så hon bad om att få en färg som kunde dölja det. 

Efter att ha varit hos en läkare blev kvinnan diagnostiserad med aggressiv hudcancer, och den hade redan hunnit sprida sig till hennes lymfkörtlar.

"Hon ringde mig idag och berättade att det var väldigt aggressiv hudcancer som redan hade spridit sig till hennes lymfkörtlar. Prognosen ser inte bra ut. Snälla, var uppmärksamma på förändringar på naglarna" skriver Lisa inlägget som delats av över 110 000 och har över 8 000 kommentarer. 

TV: Så kollar du om ditt födelsemärke kan vara hudcancer

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!