Emma Lindström om hur du ska vara för att vara perfekt.
1 av 2
Emma Lindström om hur du ska vara för att vara perfekt. - Foto: Ellinor Svensson / TT
Emma Lindström.
2 av 2
Emma Lindström. - Foto: Ellinor Svensson / Nyheter24

Till alla tjejer – så blir du perfekt för honom

Nyheter24:s Emma Lindström om vad killar egentligen vill ha, och hur du ska gå till väga för att uppfylla deras drömmar.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Emma Lindström är reporter på Nyheter24.

Följ henne på Twitter:@emmalindstr_m.

Han vill att du ska vara vild i sängen och tillfredsställa honom, men aldrig ha varit med någon innan. Han vill gärna att du är oskuldsfull men ändå går med på allt han vill göra. Han vill att du är självsäker så att du vågar lita på honom.

Du ska vara naturligt vacker utan att behöva fixa dig. Han tycker att du är fin när du sminkat dig, så länge det inte är för mycket. Han vill att du är en skön person som inte bryr sig om sitt utseende men han vill att du ska vara snygg.

Du ska vara vältränad men aldrig muskulös, slank men inte senig och gärna ha en putande rumpa efter hundra benböj men absolut inte stora lår.

Han tycker det är okej att du kallar dig feminist, men aldrig att du bryter mot normen. Han tycker det är viktigt att du är självständig men också anpassar dig efter hans behov. Han tycker att det är viktigt att du har ett eget liv, men alltid tid för honom när han ringer.

Du ska passa in i hans gäng men aldrig bli nära vän med hans vänner. Du ska inte störa honom när han är med sina kompisar. När han hänger med grabbarna på krogen får du gärna komma förbi och ta ett glas, bara du går strax.

Han vill att du är intelligent, men han vill inte lyssna på vad du har att säga. Han vill se dig lyckas, nästan precis lika bra som han gör själv. Han vill att du skrattar och ler, när du är med honom.

Men du får också gråta ibland för han vill vara den som tröstar dig. Det är okej att du är svag, bara för att han ska känna sig stark. Han vill att du ska vara bäst men du får aldrig vara tillräckligt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny gränsdragning pågår i svårlöst konflikt

Upphittade skelettdelar kom från en människa

Skelettdelar som hittades vid en camping i Strömstad i söndags kom från en människa, rapporterar Strömstads Tidning.

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Strömningstjänsten Spotify redovisar en rörelsevinst på 168 miljoner euro för första kvartalet i år. Det kan jämföras med förlusten på 156 miljoner euro under motsvarande kvartal 2023.

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.