1 av 3
- Foto: Privat/TV3
Teodor Stig-Matz
2 av 3
Teodor Stig-Matz - Foto: Tom Jerry Boman
Lukas.
3 av 3
Lukas. - Foto: Foto. TV3

PH-Adrian är en sociopat, men Gud vad jag saknar honom

Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om veckan som gick i Paradise Hotel. Om Lukas konstighet, om saknaden efter Adrian och Jennifer, och om Mos fina tal till sin mamma.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är debattredaktör på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev

Hur ska man egentligen vara för att passa in på Paradise Hotel? Inte som Lukas i alla fall – den saken står nu klart efter att den 22-åriga Stockholmaren åkt ut bara två dagar efter att han anlänt till hotellet.

Han var en av de mer märkliga deltagarna vi sett i tävlingen. Han sa saker som "follow your heart" och "YOLO" utan ett uns av ironi i rösten. Hans enda skämt på hela veckan var "Jag kommer från Uppsala, nej det gör jag inte jag kommer från Stockholm", vilket kan vara det kanske sämsta skämtet någonsin. Han sa att han skulle höja intelligensnivån i programmet – men var värdelös på att spela spelet.

Att ingen av deltagarna tyckte om honom stod klart efter fem minuter. Om man ska vara konstig i Paradise måste man också vara rolig, och humor var inte Lukas starka sida. Trots det tycker jag det var roligt att han var med. Det är kul att de vanliga bira-bira-bärs-killarna blandas upp med lite weirdos ibland.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag satt faktiskt och hoppades på att Adrian skulle få komma tillbaka till hotellet permanent. Han verkar vara en sociopat av Guds nåde, men han gör också programmet roligare. Den största striden på hotellet just nu är om Amanda eller Josefine ska bli den som har sex med Oliver, när Adrian var med gällde det så mycket mer.

Hans tillfälliga återkomst gav mig verkligen sug efter mer. Jag hoppas att det här inte var sista gången vi fick se honom.

En annan person som kommer saknas är Jennifer. Om spänningen i programmet försvinner med Adrian, försvinner mycket av humorn med Jennifer. Hon var den enda personen i programmet som hade förmågan att vara medvetet rolig, den enda personen man skrattade med och inte åt.

Det finaste ögonblicket den här veckan, och kanske på hela året, var talet Mos höll till sin döda mamma. Det är inte ofta man blir berörd av Paradise Hotel – men i ett program fyllt av falskhet och lögner kändes det som en liten ö av genuinitet och äkta känslor.

Veckans bästa:


Mos får en bok i skrevet, varken mer eller mindre.


Malins ansiktsuttryck när Lukas sa att han kände sig som en nyfödd bebis efter att ha anlänt till hotellet.

Veckans sämsta:


Johnny och Hermanssons bromance-pungrakning. Hoppas Johnny inte kommer tillbaka, så att vi slipper barnsligheterna.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Åkte rätt person ut?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna avled på sjukhus – man mordmisstänkt

En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil dikeskörd utefter E18 när kontrollplats Ölme i riktning mot Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.

När är EU-valet 2024 och vilka får rösta? Här är svaren!

När är det EU-val 2024, vilka får rösta och hur såg valresultatet ut år 2019? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta inför det stundande valet.