Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver till en massmördare.
1 av 3
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver till en massmördare. - Foto: Tom Jerry Boman/TT montage
"Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare".
2 av 3
"Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare". - Foto: TT montage
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz
3 av 3
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz - Foto: Tom Jerry Boman

Sluta klaga, din vidriga mördare

Du talar om att du blir omänskligt behandlad. Vet du vad det är att bli omänskligt behandlad? Att bli omänskligt behandlad är att bli skjuten av ett nazistiskt svin utklädd till polisman när man är på sommarläger


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är väderpresentatör och debattredaktör på Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev

Du stämmer den norska staten för brott mot mänskliga rättigheter. Varför? För att du blir kroppsvisiterad lite för ofta och får bara käka micromat?

Du är en patetisk man som inte kan stå sitt kast. Som krossade sitt eget lands framtid och nu inte klarar av att ta konsekvenserna. Om det funnits någon rättvisa, sådan rättvisa som humana rättssystem på gott och ont gör omöjlig, hade du fått leva resten av ditt liv isoleringscell med bröd och vatten som enda föda.

Nu klagar du på att ditt Playstation är för gammalt, att du får inte träffa vilka människor du vill. Du klagar på din mat, och säger att statens behandling gjort dig hjärnskadad.

Du talar om att du blir omänskligt behandlad. Vet du vad det är att bli omänskligt behandlad? Att bli omänskligt behandlad är att bli skjuten av ett nazistiskt svin utklädd till polisman när man är på sommarläger. Att bli omänskligt behandlad är att en sommardag få ett samtal och höra att ens dotter och alla hennes kompisar nyss blivit mördade.

Du är ett svin, en mördare, en terrorist, en landsförrädare. Men framför allt är du en liten människa. En liten människa, som fått ett straff som är 1 000 gånger mildare än det du förtjänar – men ändå klagar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.