Krönika
Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger till, tycker Nyheter24:s Malin Nilsson. - Foto: Giphy/N24

"Killar, skärp er – sluta komma för tidigt"

Malin Nilsson rasar över män som låter sexet ta slut när de kommer – och dessutom kommer alldeles för fort. Det är dags att lära sig, menar hon.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag är så trött på män som är kassa i sängen. Män som nonstop-knullar som en duracellkanin i 20 minuter till du tappar känseln. Och inte en enda gång kollar han om det känns okej för dig.

Men nästan ännu mer är jag trött på snubbar som gör några juck i missionären för att plötsligt rulla av, utmattade, och lägga en hand på bröstet. Andas ut. De har kommit.

Efter tre minuter.

De flesta som har varit med män har varit där. När han kommer långt innan du ens är nära. Han gör knappt ett ljud ifrån sig, och plötsligt rullar han bara ifrån, vänder sig om och somnar med sin svettiga rygg mot dig. Han tänker inte en enda tanke på att se till att du också får orgasm.

Alltså WTF DUDE!?

Häromdagen berättade min kompis att hennes kille kommer för fort. Hon frågade om hon gör något fel.

Hör ni hur absurt det låter? Hur i detta universum skulle det kunna vara hennes fel att han kommer för fort?

Hon är antagligen en jävla drottning i sängen. Om det är någon som gör fel är det han.

Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger inom samma ligg. Och de männen är få.

Det är liksom som att en tjej skulle ta med en snubbe hem från krogen, kåta upp honom och sedan lägga sig och klittra, få världens orgasm och sova. Utan att ge killen någonting.

Okej om du har tillfälliga problem och inte kan hålla inne, men gör då din partner en tjänst och se till att hen kommer. Minst en gång. Slicka henne i timmar om så behövs.

Och när jag säger "okej om du har tillfälliga problem" menar jag någon enstaka gång. Det finns faktiskt något du kan göra åt det.

Killar, om ni har problem med att ni kommer för fort finns det massa tekniker att ta till. Jag vill inte ens skriva ut det här för det är bara så enkelt att googla.

Kan ni inte göra det är ni inte redo för att ha sex. För när du har sex med någon handlar det aldrig bara om dig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att killar kommer först?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stora problem hos Skatteverket – därför kan du inte deklarera

Här är morgonens nyheter 19 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.