Antonia Backlund är reporter på Nyheter24.
Antonia Backlund är reporter på Nyheter24. - Foto: Privat/Giphy

Nej, du har inte gett en tjej tre orgasmer samma kväll – dröm vidare

Nyheter24:s Antonia vill att killar ska sluta tro att deras vinballe kan få deras one night stand att komma tre gånger.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det händer rätt ofta att en killkompis, ett ex, en Tinderdejt eller bara någon random kille jag stöter i hop med ute stolt berättar om hur de fick tjejen de dragit hem från krogen att komma "typ tre gånger".

Och varje gång vill jag skrika: "Är du helt jävla porrskadad på riktigt?".

(Anledningen till varför killar tror att tjejer får multipla orgasmer så lätt, så ofta och så många kommer ju från porren.)

Men jag säger inget, för jag är medveten om att mäns egon är bräckliga saker. Jag vill ju inte göra honom obekväm. Jag vill inte skapa dålig stämning.

Jag är snart 23 år gammal men ändå träffar jag fortfarande killar som seriöst tror att tjejerna de varit med kommit "typ tre gånger". Första gången de hade sex. När de var fulla. Och det var ett one night stand.

Det är inte bara sorgligt att killar tror att sådant händer. Det är också skadligt. På riktigt.

Det är redan bevisat att nästan varannan kvinna någon gång fejkat en orgasm. Var tionde gör det varje gång de har sex. Och mer än var femte har problem att få orgasm över huvud taget.

För att inte tala om den otroliga okunskap som verkar finnas om att kvinnor i de absolut flesta fall inte bara kommer av penetration.

Och ja, multipla orgasmer finns, såklart, men chansen att du och din vinballe träffade rätt förra helgen är typ minimal.

Men ändå stoppar killarna in den, kör stenhårt, kommer, rullar av och tror att de fått en tjej att komma tre gånger.

Så till alla er där ute som någonsin sagt något liknande det jag ofta får höra – snälla, sluta vara så jävla porrskadade och lär er få en tjej att komma på riktigt i stället.

Antonia Backlund är 22 år och reporter på Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått multipla orgasmer?
Tack för din röst!