Kent Ekeroth.
1 av 3
Kent Ekeroth. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Erik Almqvist.
2 av 3
Erik Almqvist. - Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
Christian Westling.
3 av 3
Christian Westling. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Hitler kommenterar SD-skandalerna

Precis som vanligt när det händer stora saker har scenen från Hitlers bunker gjorts aktuell igen. Här är hånet mot SD som lär bli helgens nätsuccé.


Detta har hänt i veckan

Expressen publicerade ett antal filmklipp från juni 2010. De visar hur riksdagsmännen Erik Almqvist, Kent Ekeroth samt SD-profilen Christian Westling hamnar i bråk utanför McDonalds. Almqvist kallar personer "babbe", "hora" och "blatte-lover", Ekeroth knuffar in en kvinna i en bil och Westling tar tillsammans med de andra upp järnrör för att beväpna sig. Samtliga tre har nu lämnat sina uppdrag inom partiet, även om Ekeroth bara tagit en timeout.

STOCKHOLM. "Ingen fick ragg så vi drog till McDonalds". Det är en av replikerna i inledningen av det nya hånet mot Sverigedemokraterna.

Scenen från Adolf Hitlers bunker ur filmen "Undergången" är sedan en tid tillbaka standard när man vill driva med en aktuell händelse. Så även denna gång. Efter skandalfilmen, som lett till att Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling på ett eller annat sätt fått lämna sina uppdrag inom partiet, kommer nu Hitlers version.

"Erik gillar Golden Hits"

I den börjar hans närmaste män berätta om hur de tog sig från Nivå 22 vidare till Golden Hits, "eftersom Erik gillar det".

Man kan dock lugnt säga att Hitler inte uppskattar att allt filmades och sedan hamnade i händerna på Expressen.

Se hela SD-hånet här:


Senast ett klipp på samma tema gjorde succé var efter det svenska fotbollslandslagets upphämtning mot Tyskland i EM-kvalet. 4-0 blev 4-4 och Nyheter24 kunde rapportera att Hitler var ganska upprörd:


Andra populära Hitlerklipp är följande. Om SD:s valfilm 2010:


Skäller ut de rödgröna:


Rasar mot att Jan Tauer lämnar Djurgården:


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.