Sågar loss.
1 av 5
Sågar loss. - Foto: TT / Montage
Originalbilden på Jimmie Åkesson.
2 av 5
Originalbilden på Jimmie Åkesson. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Och Schyfferts version.
3 av 5
Och Schyfferts version. - Foto: TT/Montage
Schyffert och Jay Z hos Skavlan.
4 av 5
Schyffert och Jay Z hos Skavlan. - Foto: Maja Suslin / SCANPIX
Henrik Schyffert.
5 av 5
Henrik Schyffert. - Foto: Vilhelm Stokstad / TT / Vilhelm Stokstad / TT

Henrik Schyfferts hån mot Jimmie Åkesson gillas på Facebook

Det är kul med memes!


Han har fått till bra träffar på Facebook ett tag nu, Henrik Schyffert. Framförallt när han skriver om politik och medmänsklighet. Typ som när han skrev ett rejält hyllat inlägg riktat mot alla som pratar om vad invandringen kostar – eller när han bara dagen efter det inlägget följde upp med ytterligare ett där han uppmanade alla att bara visa lite medmänsklighet.

Nu har han slagit till igen – den här gången med ett meme på den sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson, iklädd folkdräkt och allt. En bild kompletterad med texten "Jag har 99 och den här bitchen är typ 86 av dom".

Bilden är ursprungligen från riksdagens öppnande 2010 och var referensen är ifrån, det är ju rätt uppenbart.

Schyffert laddade upp sin bild i onsdags och har fått ihop över 3 000 likes sen dess – och till det kan man lägga att även Inte rasist, men delade bilden med ytterligare ett par tusen likes som följd

Bild: TT

Och titta, där är ju Schyffert och Jay Z. Skoj!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA: Nya Iran-sanktioner att vänta

Migrationsverket begär mer till förvarsplatser

Migrationsverket når inte regeringens mål om 1 000 förvarsplatser för personer som ska återföras till utlandet. Myndigheten anser att de behöver mer pengar för att klara av uppdraget.

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

2 timmar sedan
I en ny undersökning av Verian, tidigare Kantar Sifo, på uppdrag av Bankomat​ kan man nu se att rekordmånga svenskar vill ha kvar möjligheten till kontantbetalningar även i framtiden.

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

3 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

3 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

3 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.