Nu berättar David Batra om hur det är att vara gift med partiledaren.
1 av 3
Nu berättar David Batra om hur det är att vara gift med partiledaren. - Foto: tt bild
Stel stämning?
2 av 3
Stel stämning? - Foto: TT bild
Nä, det funkar tydligen bra.
3 av 3
Nä, det funkar tydligen bra. - Foto: tt bild

David Batra om skämten om Anna: "Fattar vad jag håller på med"

Hur funkar det egentligen att vara en av Sveriges mest kända komiker OCH gift med en partiledare? Nu berättar David Batra om skämten om frugan.


David Batra är en av Sveriges mest omtyckta och folkkära komiker. Men de senaste åren är det hans fru, Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra som fått det mesta rampljuset. Och nu berättar han i Framgångspodden om hur det funkar att vara gift med en person som mycket väl kommer kunna bli Sveriges nästa statsminister.

David Batra berättade att han länge kunde skämta om sitt äktenskap, men när Anna Kinberg Batra blev allt mer känd blev det svårare.

– Jag skämtade om att vara gift och relationer och sa ”min fru”, men fram tills dess tänkte alla bara på vilken kvinna som helst. Helt plötsligt blev det inte så längre, utan folk tänkte ”bing”, det är ju hon! Nu handlade det helt plötsligt inte om en fru längre, utan om en politiker, säger David Batra i Framgångspodden, skriver Aftonbladet.

Bild:TT

Han säger också att han länge försökte undvika skämt om sin bättre hälft, men att han nu känner att det inte går att undvika.

– Det blir som elefanten i rummet-känsla annars. Folk kanske viskar till varandra ”han är ju gift med henne, kommer han säga något om det”.

– Som tur är känner jag att jag hållit på så pass länge och är känd som komiker. Jag har haft turen att bygga upp en stor publik som fattar vad jag håller på med, så det känner jag mig trygg med, säger han i ”Framgångspodden”, skriver Aftonbladet.

Anna och David har varit gifta sedan 2002. De träffades på en fest där, enligt HD, de andra festdeltagarna häpnades av att de båda inte kunde sluta prata med varandra.

Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem gillar du mest?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Argentina vill ha Irans inrikesminister gripen

Förlust för SJ – skyller på vädret

Statliga tågoperatören SJ gjorde en förlust på 74 miljoner kronor under första kvartalet, vilket kan jämföras med en vinst på 48 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Älvsbyn rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 374, Bredsel.", skriver polisen på sin hemsida.

Protest mot Postnord-vd:ns lön – tjänar 935 000 i månaden: ”Stopp”

Postnords vd Annemarie Gardshol tjänar 935 000 kronor i månaden. Hennes höga lön och extrema löneökning har fått hård kritik från brevbärarna. "Hur rättfärdigar hon sin lön", skriver de i ett upprop.

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

1 timme sedan
Användningen av explosiva ämnen ökade under 2023 jämfört med åren innan och ligger nu i nivå med toppnoteringen från 2019, visar statistik från Polismyndigheten.

Nordea: Trycket på hushållen lättar

1 timme sedan
Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.