Nu har mejl läckt ut igen.
1 av 3
Nu har mejl läckt ut igen. - Foto: TT
Och den interna diskussionen är inte superskön.
2 av 3
Och den interna diskussionen är inte superskön. - Foto: TT
Även Jimmie Åkesson var inkopplad i tråden.
3 av 3
Även Jimmie Åkesson var inkopplad i tråden. - Foto: TT

Hemliga mejl avslöjar SD-ilskan mot våldtagna kvinnan: "Riktigt sjukt!"

Nu har det avslöjats att flera av de absoluta topparna i Sverigedemokraterna har riktat ilska mot en våldtagen kvinna när hon inte ville ställa upp som reklampelare för partiet.


Skandalerna runt Sverigedemorkaterna har duggat tätt den senaste tiden. Inte nog med att det avslöjats att SD-toppen Oscar Sjöstedt gått på nazistkonsert, Kent Ekeroth har hängt ut en 15-årig pojke till en aggressiv nätmobb och sedan försökt skylla ifrån sig.

Och nu avslöjar Expressen en helt ny soppa. Det är en mejltråd där SD-toppar pratar om en våldtagen kvinna 2010.

SD hade hoppats att kvinnan skulle ställa upp i Sverigedemokraternas propaganda, något som kvinnan inte ville.

Herregud... Hon och hennes väninna våldtogs och slogs sönder och samman av fyra afrikaner, men det är inte massinvandringen utan vår rapport som hon är rädd för. Att invandringskritiker använder hennes fall i sin argumentation får henne dessutom att känna ´samma vanmakt´ som då hon blev slagen med batong, våldtagen och sparkad i underlivet”, skriver gruppledaren Mattias Karlsson i mejlet, enligt Expressen.

Mejlet gick ut till hela SD-ledningen, inklusive Jimmie Åkesson.

"Seriöst. Vad är det för jävla land vi lever i? Jag undrar om den här graden av indoktrinering någonsin funnits i en demokratisk stat tidigare", fortsätter Karlsson.

”Ja, riktigt sjukt”, svarar då Kent Ekeroth.

I en konfrontation med Expressen gör Mattias Karlsson sitt bästa för att försvara att han låtit som en Avpixlat-kommentar.

– Det var ett hårt ord och det var väl i ett internt sammanhang också. Och det ska man så klart vara försiktig med men jag reagerade väl känslomässigt i just den stunden för jag kände att det här var en väldigt viktig fråga, säger Karlsson till Expressen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.