Skänkte bort hemliga dokument till Socialdemokraterna – nu tokhånas C-toppen

Efter Nyheter24:s avslöjande – så hånar nätet C-toppen.


CUF:s ordförande Magnus Ek har en jobbig dag. Imorse kunde Nyheter24 nämligen avslöja att Ek av misstag skänkt bort nästan 200 hemliga, interna dokument från Centerpartiet – till Socialdemokraterna.

Det hela var tänkt att vara en kul pr-grej, men Centerpartiet är inte speciellt glada – tidigare idag hade man krismöte med CUF.

Men stora delar av internet verkar däremot tycka att det hela är ganska komiskt i all sin pinsamhet. Nu hånas Magnus Ek på Twitter.

Även Alliansfritt la in en känga:

Och SSU såklart:

Vi ÄLSKAR Mean Girls-referenser:

Politiska motståndare hade också öppet mål när det gällde hån. Här är Ungsvenskarnas Tobias Andersson:

Det här är jättekul:


Och flera tipsade om att Centerpartiet borde införskaffa en dokumentförstörare:

LÄS MER HÄR:

C-toppen gav bort hemliga mejl och dokument till Socialdemokraterna

C-toppen gav bort hemliga dokument – krismöte i Centerpartiet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Klantigt va?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.