Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om att Jimmie Åkesson har en sexbrottsling i sitt band.
1 av 2
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz skriver om att Jimmie Åkesson har en sexbrottsling i sitt band. - Foto: Totte Löfström/Facebook
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz.
2 av 2
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz. - Foto: Totte Löfström

Varför tycker du en sexbrottsling är superhjälte, Jimmie Åkesson?

Jimmie Åkessons band har släppt en singel vars omslag framställer bandet som superhjältar. Teodor Stig-Matz berättar varför det är sjukt.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är debattredaktör på Nyheter24.

Följ honom på Insta: teodordante.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev.

Jimmie Åkesson har ett band. De spelar vidrig musik. Men det är okej. Det får man göra. Något annat vidrigt, som man däremot inte får göra, är att dra fram ballen och trycka upp den mot en 16-årig tjejs lår mot hennes vilja eftersom man känner ett starkt begär att kissa på henne och hennes 14-åriga kompis.

Det gjorde Marcus Öhrn, sångare i Jimmie Åkessons band, när han stod i en glasskö på Gröna Lund.

Den normala reaktionen när man får reda på en sådan sak borde vara att man antingen sparkar sexbrottslingen från bandet eller själv hoppar av. Speciellt när man leder ett parti som vill utvisa människor för att de gör liknande saker.

Men Jimmie Åkesson är ingen normal människa. Han inte bara fortsätter spela i bandet. Han är helt med på att de släpper en ny singel vars omslag framställer medlemmarna som superhjältar. Inklusive sexbrottslingen.

Hur kan en person som vill utvisa flyktingar som tafsar inte kicka ett monster som vill pissa på barn från sitt eget band?

Hur kan han se honom som en superhjälte?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dålig pension? Så dämpar du ångesten över ekonomin: "Svårt"

Tullen: Äldre beställer olagliga elchockvapen

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Börsen i Köpenhamn i lågor – spira kollapsar

En kraftig brand har utbrutit på den historiska byggnaden Börsen i Köpenhamn. Spiran på byggnaden har kollapsat, och kraftiga flammor ses slå ut från byggnadens tak.

Mötte knivman med stolpe – kan få medborgarskap

En besökande fransman försökte stoppa knivmannen som dödade flera personer i ett köpcentrum i Sydney i helgen. Nu kan han belönas med medborgarskap, föreslår Australiens premiärminister Anthony Albanese.

Svenska EU-politiker vägrar redovisa kvitton

Utöver en miljonlön får svenska EU-parlamentariker 700 000 kronor per år i "kontorsersättning". Men S, M, KD och SD vägrar redovisa hur pengarna har använts.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Stockholm

"En förare av en personbil har blivit påkörd av en lastbilschaufför på Essingeleden. Lastbilen avvek därefter från platsen.", skriver polisen på sin hemsida.