1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

9 iphone-hacks som tar dig till en ny nivå

Använd näsan för att logga in.


1. Ha din näsa som touch ID-inlogg i stället för fingrarna
Perfekt när det är kallt ute och du inte kan använda fingrarna! Lägg till din näsa eller kanske dina tår, under inställningar > touch ID och lösenkod.


Bildkälla

2. Snooza aldrig med volymknapparna
Har du uppdaterat till iOS8? Då bör du vara försiktig med att trycka på någon av volymknapparna när alarmklockan ringer, på så sätt stänger du av klockan i stället för att snooza den. Detta går dock att ändra under inställningar > allmänt > nollställ > nollställ alla inställningar.


3. Lär dig allt om emojisarna du inte förstår
Låt Siri berätta för dig om alla konstiga emojis du inte vet vad de är till för under inställningar > allmänt > begränsningar > siri och diktering


Bildkälla

4. Skicka många foton på samma gång
Använd AirDrop för att skicka många foton på en och samma gång, det går snabbare än att skicka både mejl och sms.

Sätt på både Wi-Fi och Bluetooth och be personen du ska skicka över allt till att göra samma sak. Be sedan personen att sätta på AirDrop genom att dra upp kontrollcenter (dra fram den lilla fliken genom att swipea nerifrån och upp) och trycka på AirDrop. Gå sedan in på dina foton och markera de du vill dela > skicka med AirDrop.


5. Lär Siri uttala dina vänners namn korrekt

Tryck på hemknappen och säg "Ring Tina Misaghi" (eller vem som helst som har ett svårt uttalat namn), när Siri då svarar med sitt felaktiga uttal kan du rätta hen genom att säga "Det är inte så man uttalar det". Då kan du en gång för alla berätta för Siri hur namn ska uttalas.


Bildkälla

6. Radera U2-albumet som du fick gratis på iTunes men inte ville ha
THANK GOD!!! Tryck på den här länken som guidar dig.


Bildkälla

7. Använd din iPhone som fjärrkontroll till tv:n
Jobbigt att skriva en bokstav i taget med den vanliga fjärrkontrollen? Gör din iPhone till fjärrkontroll med hjälp av någon av de här apparna: Remote by Apple, Roku, och Amazon Fire TV.


Bildkälla

8. Låt bara viktiga personer nå dig på natten
Vaknar du av vibrationen men vill ändå kunna bli nådd under natten? Under inställningar > stör ej > manuellt/tillåt samtal från, kan du bestämma vems samtal som kan komma fram trots att du har "stör ej" funktionen (månen) på.


9. Ändra ljusstrykan under tiden du tar ett foto
Swipea upåt eller neråt på skärmen för att bestämma ljuset.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.