Mindre hörlurar framöver?
1 av 4
Mindre hörlurar framöver? - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
Bilder från patentansökningarna.
2 av 4
Bilder från patentansökningarna. - Foto: USPTO
Kul att Apple hakar på.
3 av 4
Kul att Apple hakar på. - Foto: USPTO
Det skiljer sig inte supermycket från andra hörlurar på marknaden, dock.
4 av 4
Det skiljer sig inte supermycket från andra hörlurar på marknaden, dock. - Foto: USPTO

Alla som tränar och gillar Apple kommer att digga den här nyheten

Nu ska det nämligen bli smidigare att träna.


Trött på hörlurarna ramlar ur när du tränar? Ja, det är ju inte något ovanligt problem direkt – men ett problem som Apple nu verkar ta tag i. Enligt Business Insider har man nu tagit patent på en design för hörlurar som ska hindra just det.

Inte för att det egentligen är någon supernyhet om man tittar på hur resten av världen gör hörlurar men jämfört med de gamla vanliga hörlurarna som Apple släppt så är det en stor skillnad. Det är alltså mjukare hörlurar som faktiskt formar sig efter örat och därmed inte ramlar ut.

Enligt Business Insider så är det tydligt att det kommer att gå att använda både med sladd och utan. Däremot så påminner man också om att Apple inte direkt producerar alla de produkter man patenterar men att det i alla fall går att hålla tummarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.