1 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme.
2 av 3
Casey Neistat, grundare av Beme. - Foto: Fakismil: Youtube
Beme, en app utan flådiga filter och redigering.
3 av 3
Beme, en app utan flådiga filter och redigering. - Foto:

Här är nya Snapchat – visar sanna bilden

Om du tröttnat på Snapchat och flådiga filter är denna app för dig. Som användare får du möjlighet att ta del av andras upplevelser på ett ärligt sätt, helt oredigerat.


Filmmakaren Casey Neistat är skapare av appen Beme. Neistat tröttnade på det redigerade material som publiceras på andra sociala medier som Snapchat och Facebook. Resultatet blev Beme. Tanken är en app där du kan dela med dig av din vardag och upplevelse på ett ärligt sätt, där verkligheten inte alltid är uppklädd och perfekt.

Genom att följa vänner och intressanta främlingar får du chansen att uppleva deras vardag som den är, varken redigerad eller förfinad.

Bildkälla

Hur fungerar då appen? Tanken är att du som användare inte alltid ska leva med telefonen framför dig. Istället ska du ha den mot bröstet för att visa din upplevelse på samma sätt som du själv upplever den. När ljussensorn på telefonens framsida täcks mot bröstet börjar kameran på baksidan filma. När du sedan plockar bort den laddas videon upp direkt, utan möjlighet till redigering.

Precis likt Snapchat får följare sedan möjligheten att se innehållet en gång. Gillar du det som delas finns möjligheten att visa uppskattning, detta genom att skicka selfies på din reaktion under tiden klippet visas.


Bildkälla

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du testa Beme?
Tack för din röst!
Senaste nytt

JO granskar ännu en Kinberg Batra-rekrytering

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

1 timme sedan
Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

1 timme sedan
Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.