Nu blir det lättare att få ligga med Tinder – här är de nya funktionerna

Nu blir det till att swipa.


Har du ledsnat på Tinder och känner att det inte är lika kul längre? Misströsta inte, nu avslöjar Veckorevyn alla de nya funktionerna.

1. Du kan skicka gifs

Har du svårt att hitta en rolig och check öppningsfras? Nu är det bara att dra iväg en rolig GIF. Hur bra?


2. Du kan gilla meddelanden

Sitter du i möte med VD:n men ser att ragget skriver? I stället för att svara kan du då "gilla" meddelandet så ett litet hjärta syns bredvid. Ragget fattar då att du inte försöker spela svår utan helt enkelt är upptagen.

3. Du kan ta bilder direkt från telefonen

Japp du hörde rätt du behöver alltså inte ta din stela profilbild från Facebook utan nu kan du köra ut dina sexiga selfies direkt från mobilen. Äntligen!

Du kan gilla meddelanden

Sitter du i möte med VD:n men ser att ragget skriver? I stället för att svara kan du då "gilla" meddelandet så ett litet hjärta syns bredvid. Ragget fattar då att du inte försöker spela svår utan helt enkelt är upptagen.


4. Större smilys

Ord kan ibland vara överskattade, det är därför det är tur att det finns smilys. och nu kan du även skcka ÄNNU större smilys till ditt ragg.


5. 3D Touch

iPhone har fixat så nu har 3D touch i telefonen vilket kommer att hjälpa dig om du vill dela med dig av en speciell länk till din pudding.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Använder du Tinder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.