Här är apparna som hjälper din telefon vila.
1 av 3
Här är apparna som hjälper din telefon vila. - Foto: Ap/Michael Sohn
Man tröttnar ju på att mobilen dör.
2 av 3
Man tröttnar ju på att mobilen dör. - Foto: Ty-Lite
Hihi.
3 av 3
Hihi. - Foto: Picasa / http://pixelfiendtech.com/retro-review-nokia-3310/

Laddar din mobil ur snabbt? Då kan dessa appar hjälpa dig

Laddar din smartphone ur snabbt? Dessa apparna som hjälper ditt batteri att hålla längre.


Alla vet hur jobbigt det är att få varningsrutan för lågt batteri. Men det finns faktiskt appar som hjälper telefonen att spara på batteriet – åtminstone om du har Android. 

Tricket är att låta telefonen gå ner i djup vila med hjälp av några appar - nämligen Greenify och Wakelock detektor. De två apparna hindrar övriga appar i telefonen att störa telefonen när den är i vila.

Dessa appar lurar dig
Men det finns också appar som låter dig tro att det hjälper dig ett spara batteri. Men som i själva verket drar mer batteri än vad det sparar.

De dessa appar i själva verket gör är att de stänger ner öppna program som Android sköter bäst själv, och vissa appar ska man inte stänga ner då det kan skapa instabilitet i telefonen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har din telefon dålig batteritid?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Snittlönelyftet blir 3,3 procent för alla lärare. Men det kan bli stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls.

S: Sätt stopp för nya friskolor

Socialdemokraterna vill helt sätta stopp för nya vinstdrivande friskolor. Vi vill att staten ska dra i nödbromsen och införa ett etableringsstopp, säger partiledare Magdalena Andersson.

Miljöministern: Majbrasor inte hotade

Miljöminister Romina Pourmokhtari (L) uppger att man får fortsätta elda trädgårdsavfall i sin trädgård – om man följer sin kommuns föreskrifter.

Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

Världshälsoorganisationen larmar om ökad spridning av fågelinfluensa till nya arter. Antalet mänskliga fall med dödlig utgång ses även som "enormt oroväckande".