Vad hoppas du på?
1 av 5
Vad hoppas du på? - Foto: TT BILD / FAKSIMIL
Kanske en ny iPad?
2 av 5
Kanske en ny iPad? - Foto: TT BILD
Eller uppdatering av klockan?
3 av 5
Eller uppdatering av klockan? - Foto: TT BILD
Eller en ny telefon?!
4 av 5
Eller en ny telefon?! - Foto: TT BILD
Eller VR?
5 av 5
Eller VR? - Foto: TT BILD

Här är de hetaste ryktena om Apples nyheter

Här är 7 heta rykten om Apples nya produkter som släpps på måndag.


På måndagskvällen kommer Tim Cook, Apples vd, att ställa sig på scenen. Det ryktas vilt på internet vad han kan tänkas presentera för nyheter från företaget. Nyheter24 har följt med bland ryktena – och Svenska Dagbladet har också sammanställt en het ryktesflora.

Låt oss bocka av ryktena! Det här kanske Apple presenterar på måndag kväll:

1. Budget-iPhone

Bildkälla: Twitter

Nyheter24 har skrivit mycket om den tänkbara budgetmodellen av iPhone. iPhone 5se kallas den. Tidigare har ritningar på telefonens tänkbara design läckt via 9to5mac. Den kommer högst troligt också att ersätta iPhone 5S och kosta mindre.

2. Ljusare skärm på iPad

Bildkälla: TT

Tydligen har försäljningen på iPads dykt med 40 procent. Det ryktas dock att Apple släpper en ny padda den 21 mars. 9to5mac säger att den kommer få ljusare skärm och bli en mindre iPad Pro.

3. Nya armband till Apple Watch

Bildkälla: TT

För ett år sedan presenterades den smarta klockan. Techradar skriver att det finns tecken på en uppföljare. Oklart exakt vad den skulle innehålla men troligen att den kan användas utan en iPhone samt också kamera. Det här är dock otroligt att det är just klockan som presenteras nu. Det mest troliga isåfall är nytt armband till klockan. 9to5mac tror på sportarmband eller armband i nylon.

4. Mindre uppdateringar av OS

Bildkälla: TT

Det här är möjligt:

Ios 9.3: Night Shift ska justera skärmens färgtemperatur automatiskt, för att underlätta för ögat.

TVos 9.2: Röststyrningen får sig en uppdatering och stödet för iCloud Photo utökas.

OS X 10.11.4: Små förändringar, men det ska nu gå att dölja antecknings-appen genom lösenord.

WatchOS 2.2: Det ska nu gå att koppla flera klockor till en och samma Iphone. Kartan ska också få fler funktioner.

5. Självkörande bil

Bildkälla: Digital Trends

Rykten har länge följt att Apple ska släppa en självkörande bil. Troligen inte det som presenteras dock. Techradar har skrivit att förra året stängdes vägar av i närheten av högkvarteret.

6. VR-glasögon

Bildkälla: TT

Apple vill klå Samsuns som nyligen släppte Galaxy S7 och när den släpptes fick journalister sätta på sig VR-glasögon. Och just VR är smoking just nu – och Apple vill ju vara i bräschen. Fast de brukar samtidigt inte bry sig om trender särskilt mycket.

7. iPhone 7

Bildkälla: Macrumors

Troligen får vi vänta ett tag till på den nya iPhone. Tidigare har vi skrivit om att telefonen kommer att sakna uttaget för hörlurar och istället ska lyssnaren använda bluetooth-hörlurar. Dock väntas telefonen, som också ryktas ha större kamera, släppas i juni under utvecklaskonferensen. Då kommer iOS 10 och OS x 10.12 få se dagens ljus.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.