Den här nya appen förvandlar dina bröstvårtor till riktiga konstverk

Fastän bröstvårtor finns på alla människor och bör ses som något av det mest naturliga i världen, är kvinnliga bröstvårtor inte tillåtna på Facebook och Instagram. Den här appen tillåter dig visa en annan version av dina bröst.


Om en postar bilder på bröstvårtor tas de nämligen ofta bort. Ibland har konton stängts ner.

Men i appen Mips, som är ett slang för det engelska ordet “nipples” kan en täcka över sina bröstvårtor med grafik som liknar stickers.

Socialmedia-Experten Nathalie Cailla Larsen förklarar fenomenet som ett tecken på att användare vill kunna kringgå restriktionerna i sociala medier.

Use #mips, look better! @eliza.cummings

A photo posted by @mipsapp on

– Det säger mig att några av de vanliga sociala medierna, som Facebook och Instagram, inte har utvecklat en förhållning till om bilder är stötande eller inte. De har inte riktigt knäckt koden på det här. Deras system kan inte skilja på vilken typ av nakenbilder det handlar om, berättar hon till Metroxpress.

Monday mornings with @cyndlekomarovski #mipsonfleek

A photo posted by @mipsapp on

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska det vara okej att visa bröstvårtor i sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Massiv militär insats på Västbanken

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

1 timme sedan
"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.