Här livestreamar komikern sin sons födsel på Facebook

Tiotusentals kunde följa hur ett barn kom till världen när allt sändes live på Facebook.


Fler och fler lägger ut bilder på sina barn på Facebook. Redan när barnen är väldigt små kan alla följa allt som händer. Vi får se första steget, första ordet och hur det egentligen går till när små barn äter.

Men frågan är om inte detta är någon form av rekord, en komiker i Kalifornien, Fakamalo Kihe Eik, börjar nämligen sända live på Facebook precis innan hans fru ska föda.

Det som normalt är väldigt privat blev plötsligt väldigt offentligt. Över 10 000 kunde se på när Fakamalo och hans fru (som de inte går ut med namn på) fick en liten son.

I den 45 minuter långa livestreamen kan hela Facebook se hur hans fru kämpar för att tillslut föda en liten son.

Hela familjen mår bra och tackar för alla uppskattning de fått via livesändningen.

Här kan du se hela livestreamen från födelsen.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Person död i arbetsplatsolycka

Kundens vidriga upptäckt i Icas hallon: "Slängde skiten"

I dagarna gjorde en kvinna från Skellefteå en vidrig upptäckt i Icas frysta hallon. Efter händelsen kommer kvinnan inte kunna äta hallon igen...

Traderas skarpa varning till kunderna: "Var försiktig..."

"Vi tar detta på stort allvar" skriver Tradera i ett mejl till sina kunder. I det varnar de för bedragare, både i utskick på mejl och sms, eller via meddelanden på sajten.

Din sänkta skatt på 3 270 kronor hotad: "Straffar sparsamhet"

I år är skatten på sparande rekordhög. Nu vill regeringen sänka ISK-skatten. Myndigheterna som fått i uppdrag att titta på förslaget är kritiska. Men det får Nordnets privatekonom Frida Bratt att se rött.

USA väntas stoppa palestinskt FN-medlemskap

FN:s säkerhetsråd planerar en omröstning i den kontroversiella frågan om fullvärdigt medlemskap för palestinierna i världsorganisationen sent på torsdagen. USA uttrycker stor tvekan över ett godkännande av Palestina som fullvärdig FN-medlem.

Kvinna i 25-årsåldern död – man i samma ålder mordmisstänkt

1 timme sedan
En kvinna i 25-årsåldern i Luleå har avlidit till följd av allvarliga skador som hon fick i en lägenhet i förra veckan, skriver Norrbottens-Kuriren.