Nu kommer nya rykten om iPhone 7!
1 av 2
Nu kommer nya rykten om iPhone 7! - Foto: TT
Och det verkar som att hemknappen försvinner!
2 av 2
Och det verkar som att hemknappen försvinner! - Foto: TT

Nya ryktet: Irriterande detaljen på iPhone 7 försvinner

Lanseringen av iPhone 7 närmar sig med storsteg – och nu kommer rykten om en helt ny jätteförändring


Är du trött på att hem-knappen på din iPhone krånglar och fastnar? Då är du verkligen inte ensam. Under året har många retat sig galna på den ganska opraktiska knappen – men nu verkar det som att Apple en gång för alla ska göra upp med problemet.

Nya rykten om iPhone 7, som förväntas presenteras i början av september, visar på att hemknappen nu kommer att vara en tryckkänslig yta på mobilens framsida, och använda samma teknik som musplattan på Macbooks, skriver Bloomberg.

Enligt Mashable innebär det här också att det kommer bli lättare för Apple att göra nya iPhone vattentät, ett rykte som funnits under en längre tid.

Det skulle inte bara inte bara innebära en längre hållbarhet för knappen, det skulle så klart kännas mycket mer fräscht och hygieniskt, eller hur?

Tidigare i sommar läckte bilder som sägs föreställa ny iPhone 7. Läs mer om det här!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du taggad för nya iPhone?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.