Nya iPhone 7 är tänkt att presenteras i veckan.
1 av 6
Nya iPhone 7 är tänkt att presenteras i veckan. - Foto: TT/LsA
Men redan nu har det läckt information om den kommande mobilen.
2 av 6
Men redan nu har det läckt information om den kommande mobilen. - Foto: LsA
Den här sägs föreställa nya iPhone.
3 av 6
Den här sägs föreställa nya iPhone. - Foto: LsA
Totalt kommer iPhone 7 att finnas i fem olika färger. Här i guld.
4 av 6
Totalt kommer iPhone 7 att finnas i fem olika färger. Här i guld. - Foto: LsA
Kameran är större!
5 av 6
Kameran är större! - Foto: LsA
Den nya informationen kommer från en rapport från KGI Securities, ett analysföretag som enligt uppgift vara pålitliga i sina Apple-läckor.
6 av 6
Den nya informationen kommer från en rapport från KGI Securities, ett analysföretag som enligt uppgift vara pålitliga i sina Apple-läckor. - Foto: LsA

Nya dokument har läckt – avslöjar allt om kommande iPhone 7

På onsdag väntas Apple hålla ett event där de ska berätta om den kommande iPhone 7. Men redan nu har uppgifter om den nya mobilen läckt.


En massa ny information om nya iPhone 7 har släppts i en rapport från KGI Securities, ett analysföretag som brukar vara pålitliga i sina Apple-läckor, skriver Independent.

Här är de viktigaste nyheterna om den kommande mobilen, enligt rapporten:

1. Två nya färger

Den välbekanta färgen "space grey" kommer att försvinna. I stället lanseras två nya färger. Den ena heter "dark black" och den andra "piano black". Den sistnämnda färgen kan även komma att, i alla fall till en början, bara finnas för en dyrare och mer exklusiv variant av den nya mobilen.

Totalt kommer iPhone 7 att finnas i fem olika färger.

FärgerBildkälla

2. Grymt mycket snabbare

Det nya iPhonen kommer att vara väldigt mycket rappare än sina föregångare. Bland annat kommer en stor uppgradering ske i och med att ett A10-chip finns i. Detta kommer helt enkelt att biffa upp luren.

VikterBildkälla

3. Kameran

Det här har vi rapporterat om förut, men den största förändringen till nya iPhone 7 är nog ändå kameran på baksidan. Den kommer att ha en teknologi som använder en dubbellins, något som ska möjliggöra kameran att ta mer detaljerade bilder.

iPhone 7Bildkälla: LsA

4. Blixten

Människors ansikten kommer att synas bättre och bli mer realistiska på bilder tagna med nya iPhone 7. Anledningen är den nya blixten – som även kommer att göra att man kan ta bättre bilder i mörkret.

KameraBildkälla

5. Hörlursuttaget

Det här är nog den mest uppseendeväckande förändringen, nämligen borttagandet av det gamla hörlursuttaget. De nya hörlurarna pluggas i direkt i laddningsuttaget.

Apple vill övertyga folk att detta är rätt väg att gå dels genom att introducera trådlösa hörlurar, och dels inkludera en slags adapter som ska göra det möjlighet att plugga in även gamla hörlurar i iPhone 7.

HörlurarBildkälla

6. Förbättringar

Den nya yta som borttagandet av det gamla hörlursuttaget skapar kommer att göra plats åt förbättringar till skärmen och till de inbyggda högtalarna.

iPhoneNja, kanske inte riktigt så här va? Bildkälla

7. Mer utrymme

Upp mot 256 GB utrymme sägs nya iPhone 7 rymma. Just det gäller dock endast till iPhone 7 Plus. Men även 32 GB och 128 GB ska finnas i de nya modellerna.

RymdenBildkälla

8. "Hemknapppen" försvinner

Ingen mer fysisk "hemknapp" kommer att finnas, utan bara en tryckkänslig yta som ersätter den.

HemknappBildkälla

9. Vattentät?

Det ryktas att borttagandet av hörlursuttaget även kommer göra nya iPhone 7 mer vattentät. Anledningen är att en av de största ställena där vatten kan rinna in helt enkelt försvinner.

I så fall kan den nya mobilen bli lika vattentät som Apple watch, som teoretiskt sett kan befinna sig en meter under vatten i upp till en halvtimme.

Enligt ryktet ska även mobilens skal vara gjord av ett nytt material som också förbättrar vattentätheten, skriver Independent.

Apple WatchBildkälla

Här är en video som visar skillnaden mellan iPhone 7 och 6s – där man bland annat ser att hörlursuttaget är borta:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du till att iPhone 7 släpps?
Tack för din röst!
Senaste nytt

En häktad för mord i Uppsala i september

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.